Къпех бебето на най-добрата ми приятелка, забелязах това и веднага разбрах, че съпругът ми е бащата! Споделям всичко с вас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да разберете, че съпругът ви ви изневерява е опустошително, но когато го прави с някой ваш близък, това е един от най-големите емоционални удари, които някой може да изпита. Точно това се случи с американката Хейли Мей.

Мъжът й й изневери с най-добрата й приятелка! Тя научи истината по най-лошия възможен начин: практически по време на раждането на същата тази приятелка, когато разбра, че бебето всъщност е дете на съпруга й Травис.

Преди няколко години Хейли не беше в завидно положение, имаше три деца и като бивша наркоманка се бореше да остане „чиста“.

Въпреки това, когато близка приятелка, която също се бореше със зависимост, се свърза с нея, за да каже, че ражда и в момента е без дом, което означава, че няма къде да отиде след раждането, Хейли не се поколеба да й помогне.

Тя веднага я закара в болницата, остана с нея по време на раждането и отвори вратата на дома си както за бебето, така и за нея, след като бяха изписани от болницата.

„Бях с нея, когато й поставиха епидурална упойка и носих гривната на таткото в болницата и трябваше да изкъпя бебето. Бях щастлива да бъда част от това“, започна историята си в Tik Tok Хейли.

Но само три дни след раждането, след като майката и бебето са изписани от болницата, Хейли случайно научава опустошителната истина.

„Току-що се прибрахме от болницата, къпях и сменях пелените на бебето и когато тя обърна шията си, забелязах вродения й дефект. Трудно е да се забележи, когато бебетата са толкова малки, особено след като не съм търсила нищо конкретно“, обясни Хейли пред медиите.

Тя забелязала наследствено образувание на дъщерята на най-добрата си приятелка, което има и големият й син. „Няколко от другите деца на съпруга ми имат същия белег по рождение. Така разбрах със сигурност, че детето на най-добрата ми приятелка е дете на съпруга ми“, обясни тя.

В този момент приятелката стояла точно до Хейли. „И двете видяхме израстъка и се спогледахме – всичко беше ясно. Тя не можеше да каже нищо, просто наведе глава и погледна в пода, а аз просто знаех истината“, добавя тя.

Хейли казва, че в началото е била в огромен шок, толкова много, че едва ли е могла да разбере всичко, което се е случило.

„Когато се случи, трябваше да изляза навън. Просто се помолих и попитах Бог какво да правя в тази ситуация. В крайна сметка невинно бебе бе замесено в ситуацията, така че трябваше да гледам „по-голямата картина“, а не само това, което чувствам“, разказва 31-годишната жена.

Когато първоначалният шок преминал, Хейли простила на приятелката си и позволила на нея и бебето да останат под покрива й още няколко месеца. Хейли също така разкрила, че съпругът й й е изневерявал с поне 30 други жени по време на шестгодишния им брак и са му се родили още две деца от две други жени. Всичко не свършва дотук, той признал, че има още девет деца, които са му се родили, докато не е бил женен за нея. Тя се развела със съпруга си, но заради общите им деца останали в добри отношения с Травис.

Нейният опит обиколи всички социални мрежи, видеото само в Tik Tok има над 3,4 милиона гледания. Мнозина я поздравиха, че е имала силата и волята да прости както на приятелката си, така и на бившия си съпруг и да постъпи великодушно в дадения момент.

„Трябваше да им простя заради себе си и заради децата“, завършва тя.

Сега Хейли е щастливо омъжена за друг мъж, от когото има още две деца.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!