Кралица Летисия облече най-модерните панталони за 2022! Подходящи за дами от 18 до 88 години (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тъй като температурите постепенно се повишават, испанската кралица се готви за пролетния сезон и напоследък все по-често избира да носи интересни якета, а сега едно от тях комбинира и с друга интересна дреха, която веднага привлече вниманието ни.

49-годишната кралица Летиция на Испания присъства на среща по биохимия и молекулярна биология в Мадрид, насочена към ролята на жените в науката, технологиите и бизнеса.

Алена и Ванга предупреждават: 22.02.2022 г. е опасна дата!През настоящия месец февруари ни очаква дата с поредица от числа, които са заредени с много силна ен…Feb 10 2022vijti.com

Това беше поредната възможност за съпругата на крал Фелипе VI да покаже стила си в пълен блясък и този път тя реши да заложи на необичайна модна комбинация.

кралица Летисия панталони

Вместо елегантни рокли, кралица Летиция реши да облече панталон, една от водещите тенденции в последните месеци, а върху него облече късо сако с подписа на модна къща „Хюго Бос“.

Тя носеше и чанта на марката „Reliquiae“, но най-интересното модно парче от тази комбинация без съмнение е нейният панталон.

Летисия модерен панталон

Летисия избра да носи кожени панталони от испанската „high-street“ марка „Uterque“, които са с дължина до глезена, много удобни и се закопчават с ефектен цип.

панталони ефектен цип

Испанската кралица носеше и черни обувки на висок ток на модната марка „Магрит“.

модерни черни обувки

Тя реши да не носи големи бижута и да изглежда естествено и както във всеки случай беше много концентрирана и готова за работа.

Летисия беше поздравена от Густаво Суарес Пертиера, президент на испанския УНИЦЕФ, с когото след това председателстваха срещата и обмисляха как най-добре да подчертаят успеха на жените в различни социални сфери в тяхната страна.

Кога се пада Великден през 2022 г.Православните вярващи се чудят на коя дата ще се празнува Великден през 2022 г. Този ден може да се …Jan 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!