Кой е най-близкият човек до Лили Иванова? Срещаме ви с личния асистент на поп примата (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ви срещаме с Николай Недеков – личният асистент на Лили Иванова, който за пръв път говори пред камерите за професионалния и личен живот на поп примата – и каква е неговата роля в него.

„Аз съм най-близкият човек до Лили Иванова – чисто и времево, чисто и като отделяне на внимание един към друг през последните няколко години“, каза Николай.

„Аз съм организатор на концертите й и асистент, естествено. Около нея има и едни неща в личен план, които изискват организация и там. Така че тъка на двата стана“, поясни той.

„Интересът към нея е огромен винаги, затова се налага човек като мен да отговаря за някои подробности около личния й живот“, каза още Недеков.

„За добро или лошо, тя е най-разпознаваемата жена в страната. Нея човек не може да я срещне случайно – много малко са местата, които тя посещава“, разкрива той.

„Тя има много верни приятели, с които я свърза и работата. Тя няма приятели извън работния процес“, сподели Недеков.

Източник и видео > https://ladyzone.bg/videa/btv-video/koj-e-naj-blizkijat-chovek-do-lili-ivanova-sreshtame-vi-s-lichnija-asistent-na-pop-primata-video.html?fbclid=IwY2xjawGCylVleHRuA2FlbQIxMQABHUJu7F5CK-Ct_KdkRzlRTeyQ9Qn1uQVPErTferfnfeob7BETA48_jCekzQ_aem_T93rZofpQbA3Y8-MlhY1Iw#Echobox=1729438197

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!