Когато съм в тоалетната, вече винаги паля по клечка кибрит преди да изляза-Всички ще започнете да го правите, като разберете!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Представете си смешна ситуация. Вие сте на гости и трябва спешно да се оттеглите в тоалетната. Опитваме се да свършим всичко бързо. И когато очите търсят нещо, за да прикрием следите си, не намираме нищо. Липсва освежител за тоалетна ! Била съм в такава патова ситуация. Запазвам обикновени кибрит, кутийка, който винаги нося със себе си. Защо правя това, ще кажа по-късно в статията. И накрая ще споделя няколко съвета за домашни освежители за тоалетна.

ОСВЕЖИТЕЛ ЗА ТОАЛЕТНА

Просто така се случва, че не всички хора използват освежител за тоалетна. У дома, когато само членовете на семейството ходят до тоалетната, това не създава проблеми. Но какво ще стане, ако някой от гостите трябваше да се оттегли в „стаята на мислите“?

Аз саматапопаднах в такава ситуация. И обикновено нося парфюма си със себе си. Но после разбрах за номера с обикновена кибритена клечка. За да се отървете от неприятната миризма в тоалетната, е достатъчно да запалите една кибритена клечка и да я оставите да изгори докрай. След това можете просто да го изхвърлите.

При изгаряне на кибрит се отделя серен диоксид. Това е веществото, което прекъсва миризмата на метанетиол или сероводород, които са във въздуха, когато се облекчаваме. Така баба ми запали парче обикновена хартия и го остави да изгори. И след това просто го хвърлих в тоалетната. Работеща схема!

Как да ароматизираме пространството в тоалетната

Едно от най-простите и необичайни средства, с които можете да ароматизирате тоалетната, е пастата за зъби. Трябва да си купите паста с подчертан вкус на ментол. След това направете дупки в него по цялата повърхност, натиснете леко тръбата и след това я поставете в резервоара за източване. Можете лесно да го поправите там.

След всяко промиване с вода във въздуха ще се появи приятен аромат на ментол. Не е необходимо обаче да предприемате допълнителни стъпки. В допълнение, самият инструмент се изразходва много икономично.

Направи си сам освежител за тоалетна. Това е добър лайфхак, в случай че не харесвате купените от магазина химикали. Например, от сода за хляб само за няколко минути може да се направи екологичен аромат. За да направите това, смесете го с 20 капки от любимото си етерично масло и добавете натрошени портокалови кори. Изсипете всичко в малък съд и го поставете на рафт в банята.

Можете сами да си направите бюджетен гел освежител. За да направите това, разредете 25 g желатин в чаша вода, добавете глицерин и ароматно етерично масло. Плодовият помандър е друг трик, който ще поддържа гардероба ви сладък с месеци.

За това малко нещо ще ви трябва всеки цитрус: портокал, мандарина или лимон. Направете дупки по целия периметър на плода с клечка за зъби. След това щедро натрийте цитрусите с канела. Накрая забодете скилидка в дупките и сложете плода на тъмно място за 2 седмици, за да увяхне. Готов!

Флорален аромат може да се приготви през лятото. Розови листенца, цветове от люляк и жасмин трябва да се поставят в стъклен буркан и да се поръсят със сол. Цветята трябва да се подреждат на няколко слоя, като всеки път се поръсват със сол до ръба.

След това се заливат с няколко супени лъжици алкохол и се оставят на тъмно място за 2 седмици под капак. Когато трябва да освежите въздуха, просто отворете капака и се насладете на приятния флорален аромат. Всичко гениално е просто!

Колко пъти е нормално да се ходи до тоалетна през нощта и кога има проблем?Колко пъти уриниране е нормално през нощта? Чувствате ли желанието да отидете до тоалетната повече о…Dec 4 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!