Когато беше малка, родителите й я криеха, защото беше непоносимо красива: Даже времето е неподвластно над нея! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната Моника Белучи  отпразнува своя 58-ми рожден ден на 30 септември. Тя неведнъж е сочена за най-красивата жена на съвремието и една от най-красивите жени в историята. Физическата визия в съчетание с таланта й донесе огромна популярност, но и затрудни порастването й.

Моника Анна Мария Белучи, както гласи името на известната актриса, е родена в град Чито ди Кастело в Италия. След като става известна, нейните родители Брунела Бриганти и Паскал Белучи установяват, че красотата й привлича много внимание на техните съграждани, така че винаги, когато се появяват с нея на публично място, голям брой хора се приближават към тях и ги питат как така дъщеря им е толкова красива.

Моника млада

С течение на времето на Брунела и Паскале им омръзват подобни въпроси, така че те избягват да се появяват публично с Моника, тоест започват да крият красивата си дъщеря.

Но красотата на Белучи не може да остане скрита – известната италианка навлиза в света на моделството на 15-годишна възраст, а през 1989 г. се отдава на уроци по актьорско майсторство. Година по-късно тя получава първата си роля във филма „Vita coi figli“.

Моника Белучи на младини

Сред най-забележителните й роли в дългата й кариера са тези в Malena, The Matrix Revolutions, The Matrix Reloaded, Shoot ‘Em Up, The Apartment, Spectre и др.

Белучи беше омъжена за италианския фотограф от аржентински произход Клаудио Карлос Басо, както и за френския актьор Венсан Касел, от когото има дъщери Леони и Дева, която е все по-успешен модел.

Италианската актриса беше сгодена за италианския актьор Никола Фарон в продължение на 6 години.

А тези снимки на Моника Белучи доказват категорично, че времето сякаш е неподвластно над г-жа Белучи:

Моника Белучи красота

Моника Белучи на младини

Белучи красота

Моника Белучи къса коса

младата Моника Белучи

Белучи и Венсан

Моника Белучи визия

Моника Белучи фигура

Моника Белучи в Дракула

Моника Белучи роля

Белучи и Морган Фрийман

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!