КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ: ИЗМИСЛИХМЕ КОВИД 19, ЗА ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ПАНДЕМИИ!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според Китайското здравно министерство такова нещо Ковид 19 няма и никога не е имало, но опитът в който са били въвлечени всички правителства по света е показал, че планетата Земя не е готова, ако случайно ни нападнат извънземни нашественици. Бяхме принудени да обясним реално на целият свят, че никой не е готов за пандемия и вече почти една година гледаме как света се лута, а някои правителства дори полудяха, да обясняват как имало милиони заразени.

Така баба на 120 години пребори коронавируса 120-годишна туркиня пребори коронавируса след лечение, продължило 15 дни, съобщава вестник Hurriye…Oct 30 2020vijti.com

Какво е коронавирус?

Ние вече нямаме болни, как ги излекувахме?

Нямаме ваксина нали?

Тогава за какъв коронавирус говорим, всичко беше един експеримент, за да докажем на целият свят, че никой не е готов за нищо, ако наистина се случи нещо такова на планетата. От години апелираха нашите учени да обърнат внимание всички, но никой не ги чуваше, сега всички се лекуват от коронавирус, който реално не съществува, но пък за сметка на това се търсят дори ваксини!

Защо не може никой да създаде ваксина, ние знаем, но явно е време да кажем, не може да се създаде ваксина за нещо, което не съществува, а всички данни които бяха подадени от самото начало бяха променяни умишлено всеки ден. Време е да свалим маските и да започнем да живеем отново, защото забравихме какво означава живот, от страх да не умрем!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!