Ким отслабна 8 кг, за да влезе в роклята на Мерилин Монро на Мет Гала. Но си струва!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян обра всички овации и бе най-голямата сензация на Мет Гала в Ню Йорк – едно от най-големите модни събития на годината. Американската звезда остави феновете си без думи, като се появи на червения килим в емблематичната рокля, с която е облечена Мерилин Монро, когато през 1962 г. изпява на американския държавен глава Джон Кенеди “Честит рожден ден”.

Излезе на бял свят голяма тайна за красотата на Мерилин МонроПреди време Мерилин Монро беше призната за най-голямата красавица в света. Днес методите ѝ за красот…Sep 26 2019vijti.com

Прекрасният тоалет, който Кардашиян нае за повода, е дело на Жан Луис и първоначално струва 12 000 долара. Днес стойността на красивата рокля, инкрустирана отгоре до долу с камъни, е далеч по-висока – тя се оценява на главозамайващите 4,81 млн. долара.

Любопитен факт е, че за да влезе в тесния тоалет, 41-годишната Кардашиян трябвало да отслабне драстично. По думите й тя свалила 8 кг само за 3 седмици.

„Пробвах я и не ми ставаше. Казах: „Дайте ми три седмици“. Трябваше да сваля 7-8 килограма“, признава Кардашиян.

„Това беше истинско предизвикателство. Беше като роля във филм. Бях твърдо решена да съм с нея. Не бях консумирала въглехидрати или захар близо три седмици“, допълва тя.

Визията на Кардашиян се допълваше от диамантени обеци и бяло космато палто. Косата, боядисана в платинено русо, бе грижливо прибрана на кок отзад.

На червения килим Кардашиян бе придружена от новата си любов – Пийт Дейвидсън, който наскоро отново засвидетелства обичта си, като си направи татуировка за децата на жената до себе си.

Брижит Бардо: От мъжки блян до кошмарна бабичкаПрез 2008 г. тя струва цифром и словом 181 000 долара. През 2014 г. цената й се покачи на 6,4 млн. д…Apr 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!