Кейт Мидълтън разтопи всички сърца с този невероятен тоалет! Какво изящество само! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро ви показахме изискан бял тоалет , с който Меган Маркъл спечели овациите на модните критици отвъд океана. Кейт Мидълтън обаче за пореден път я „удари в земята“, показвайки как всъщност трябва да се носи бялото – с елегантност и финес, както само тя умее.

Херцогинята на Кеймбридж продължава своята поредица от пролетни изяви.

На 25 април тя и съпругът ѝ, принц Уилям, взеха участие в мемориал по повод Деня на Анзак , който е национален празник на Нова Зеландия и Австралия, посветен на загиналите в Първата световна война. Кралската двойка присъства на служба в Уестминстърското абатство.

Катрин се появи в паметен за нея тоалет, който носеше през 2005 г по време на светото кръщене на дъщеря си Шарлот. Образа си херцогинята бе допълнила с черни високи токчета, клъч в техния цвят и обеците на свекърва й Даяна.

Кейт Мидълтън бял костюм

Кейт мидълтън бял тоалет

Снимки: Социалната мрежа

Повечето фенове се възхитиха на визията на Кейт и я нарекоха истинска кралица. Но някои са на различно мнение. Те коментират, че облеклото й може да се нарече противоречиво и смятат, че Мидълтън събира образа на медицинска сестра от холивудските филми.

Кейт Мидълтън в бяло

Кейт Мидълтън на 25 април и Патриша Нийл, като мед.сестра в „Операция Тихия океан“

Кейт Мидълтън тоалет в бяло

Хецогинята на 25 април и Кейт Бекинсейл в „Пърл Харбър“

Ние обаче смятаме, че Мидълтън приличаше повече на бял ангел с вталения си костюм, подчертаващ перфектно още по-перфектната ѝ фигура.

Кейт Мидълтън букет

Кейт Мидълтън букет с цветя

А свежият букет пролетни цветя бе перфектното цветно допълнение към изчистената ѝ иначе визия.

Кейт Мидълтън погази 70-годишно правило на Кралицата без да ѝ мигне окото: Да си кралска особа означава да следваш строго предписани правила и дори леко кривне от правия път …Mar 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!