Как изглеждат известните съпруги на арабските шейхове без бурка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

А тези бански костюми, като скафандри? Би било интересно да се види кой се крие . В крайна сметка има ли от какво да се страхуваме от красотите на Изтока? Тези жени, които ще бъдат обсъдени, спечелиха уважение към себе си. Обличат се свободно и участват в социални дейности.

Тяхното милионно богатство се прилага, където пожелаят. Съвременните жени отдавна са стигнали до извода, че не могат да седят у дома в бурка, ако имат умствени способности. Пътят към самореализация помага на всяка такава жена да поеме по правилния път.

Дина Абдулазиз Ал Сауд

Жената е съпруга на принца на Саудитска Арабия. Дълго ходеше в бурка, докато не е стигнала темата за свободата с мъжа си. Тя прекара много години в университета и не искаше да води живота на домакиня. Много принцове биха се възмутили от подобни изявления, но за щастие мъжете от Саудитска Арабия стават все по-модерни с всяка година.

Съпругата му все още е модница. Дина често може да бъде видяна на публично място и всеки път в нови тоалети. Говори се, че с появата си в същото време привлича потенциални клиенти за разпространение на модни неща.

Рания ал Абдула

Йорданската кралица е истинска красавица. Чертите на лицето й са толкова сладки, че дори й беше предложено да участва в модни списания. Нейният съпруг е принц Абдула Бен Ал Хусейн, който изцяло подкрепя съпругата си. Той е един от първите, които подкрепиха думите й за нивото на женското развитие.

Рания се застъпи за оценка на една жена . И това точно предаде културата на Изтока. Благодарение на хора като Рания, жените станаха по-важни, отколкото преди десет години.

Гида Талал

Друга йорданска принцеса, завладяла целия свят. Знанията й по чужди езици са невероятни. По отношение на интелигентността тя можеше да се справи с политическата активност, но избра различен път.  Тя е сигурна, че ако жените имаха повече права, гладните деца биха били много по-малко. Подобна пропаганда звучи в международен план.

Гида се опитва по всякакъв начин да изкорени стария ред, като понякога сериозно се отразява на репутацията на съпруга си.  Умерено заема свободна позиция, но нивото на нейните права често е ограничено от общоприети правила.

Хая Бинт Ал Хусейн

Една от съпругите на премиера на Обединените арабски емирства е истинска красавица. Нежните черти на лицето наподобяват във външния вид  не само ориенталски корени, но и американски произход. Първото нещо, което жената трябваше да издържи, беше съгласието за ролята на „не единственото в брака“.

Изглежда, че ако се съгласите на това, ще се съгласите на всичко. Но Хая се възползва от позицията си, за да поиска някои права в нейна полза. И статутът на съпругата на премиера е мощен аргумент.

Хая много обича конната езда и много пъти е участвал в състезания. В допълнение към личните интереси, социалните дейности на Хая процъфтяват. Тя помага на семейства, чиито деца гладуват. За сметка на парите на съпруга си тя основа няколко фонда за осигуряване на храна за нуждаещи се деца и техните родители.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!