Как да си приготвим патладжан за зимата без да променяме вкуса му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Понякога ме хваща яд, че вкусните летни зеленчуци през зимата страшно поскъпват и за съжаление вече нямат и този истиснки вкус. Ето защо приготвяме зимнина – искаме да си набавяме сезонни витамини през цялата година! Но как да запазим истинския вкус на зеленчуците, без маринати и стерилизация? Моята реколта от патладжани за зимата ще ви изненада!

Няма да имате нужда от други храни освен патладжан. Освен това няма да е необходимо да стоите дълго време на печката, като разбърквате маринатата. А през зимата просто изваждате торбата от фризера , размразявате сините домати и приготвяте любимото си ястие. Просто? Силно. Лесно!

Жените полудяха по това сладко без капка захар, мажат го наред на всичкоВсички обичаме сладко, но често ги избягваме, заради тоновете захар в тях, но днес ще ви зарадваме. …Aug 16 2021vijti.com

Съставки

Патладжан 2 кг

Подготовка

Пробийте измития и изсушен патладжан с нож на няколко места. Това се прави, за да се предотврати експлозията на зеленчука във фурната.

Постелете лист за печене в тавичката на фурната и поставете сините домати върху него. Поставете зеленчуците във фурната при 200 ° C за 40 минути

Прехвърлете патладжаните в тенджера, покрийте и оставете да изстинат напълно

Отрежете стъблото и обелете патладжана. Сега прехвърлете зеленчуците в малки торбички по 2 броя. Изпратете заготовките във фризера.

Сигурен съм, че вече знаете как да използвате събирането на патладжани без стерилизация . Не мога обаче да не споделя с вас рецепта за невероятно предястие. Към размразените и нарязани патладжани добавете кръгчета лук, нарязан чесън и домати. Подправете салатата със зехтин и разбъркайте. Най -вкусното ястие е готово!

2 съставки и киселото ми мляко е готово- гъсто и сладко, няма база за сравнение с това от магазинаТрудно е да се намери човек в България, който да не знае какво е киселото мляко и да не го обича. То…Jul 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!