Как да видим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете това

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди да започнете проверката се отпуснете – трябва да сте в спокойно състояние и да си зададете въпроса: „Дали върху мен има следи на чуждо енергийно влияние?“
ЩЕ ВИ ТРЯБВА:
– стъклена чаша
– вода
– 2 клечки кибритКакви бяха учениците през 80-те години на миналия век: Откривате ли разлики? (СНИМКИ/ВИДЕО)Съвременните ученици нищо не знаят, едно време какви деца бяхме. Сега само зяпат в телефоните и пуша…Nov 30 2018vijti.com

КАК СЕ ПРАВИ:
Задръжте клечката за незапалимия край вертикално на 4-5 см от повърхността на водата в средата на чашата. Затворете очи и си задавайте същия въпрос. Оставете една клечка да падне във водата. Щом клечката престане да се движи, направете същото и с втората. Разбира се, клечките ще заемат определена относителна позиция, от която да прецените дали сте жертва на магия. Има три основни варианта на положението на клечките: липсата на контакт между тях, допиране и пресичане. Всяка от тези комбинации носи специфична информация.

Най-доброто състояние е липса на контакт между клечките. Това означава, че енергията ви е свободна от външни влияния, а грижите и болестите са чисто физически проявления.

Докосващите се клечки показват, че сте под влиянието на енергия или непрофесионална магия. Това може да се е случило в градския транспорт, по време на спор със семейството и приятелите, в словесна престрелка на опашката в магазина и в други подобни ситуации.

Пресичащите се клечки говорят за целенасочено увреждане. Местоположението на пресичането на клечките ще ви покажа енергийния център, който е засегнат най-интензивно от атаката на неизвестния противник. За да го определите, е необходимо визуално да разделите клечката на 6 части и да видите коя от тях докосва краят на другата клечка. Външната сила в този случай се отразява от горната клечка, а за нивото на поражение се съди от долната.

НИВА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ:
Първо ниво
Показва поражение на енергийния център на живота. Някой се опитва да ви лиши от самото желание да живеят. От физическите органи могат да бъдат засегнати репродуктивните органи и бъбреците.
Второ ниво
Говори за поражение на центъра на сексуалното общуване. Във физическо отношение това се отразява в слаба функция на дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крайници.
Трето ниво
Влияе върху вашето положение в обществото. Изпратилият негативната енергия човек се опитва да унищожи авторитета ви, способността да контактувате с други хора, опитва се да ви изолира. С това ниво често са свързани появи на язва на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва, панкреаса.
Четвърто ниво
Говори за поражение на сърдечния център или на въздействието върху чувството на любов. Такова влияние има за цел да ви лиши от баланс и разбиране за света. Когато е засегнат този център, човек не получава удоволствие от живота, не може правилно да избира партньори и приятели, лишен е от подкрепата на другите. Свързано е болест на сърцето и сърдечно-съдовата система, рязък спад в имунните реакции.
Пето ниво
Лицето, което прави енергийните поражения, ви лишава от информация, прави ви неподатливи на външни дразнители, безразлични . В организма страдат белодробната система, бронхите, фаринксът и ларинксът, щитовидната жлеза.
Шесто ниво
Външният човек се опитва да вложи в съзнанието ви своето собствено мислене, да ви наложи чужди вам живот и цели. Цялата ви енергия отива в напразни, ненужни действия , които като резултат не ви носят успех. Може да страдат мозъка и гръбначният ви мозък, нервната система като цяло, регулаторната функция на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

Дори и да ви звучи смешно, този метод учудващо точно може да определи на какво се дължат неудачите в живота ви. Опитайте, няма да ви навреди!6 груби грешки на шофьорите, които убиват скоростните кутии: Не ги праветеСрокът на експлоатация на системите и агрегатите на колата зависи не само от качеството на използван…Nov 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!