Какво не е наред с щерката на Анджелина Джоли?! Страховити СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Докато Брад Пит планира да разшири семейството си с Инес де Рамон, Анджелина Джоли продължава да изживява най-трудните си и депресивни състояния.

Актрисата и продуцент така и не може да уреди личния си живот след развода с бащата на децата си. Красавицата все още се опитва да се върне към н0ормалния си живот и излизания, но видимо тя още не е преодоляла развода.

Преди дни Джоли отиде на кино с децата ни, но както тя, така и щерка й буквално плашеха с вида си. Актрисата носеше черно палто на 30-градусова жега, а в лицето приличаше на призрак, пребледняла като платно.

Бледа и много уплашена, Джоли дори не се усмихна. Дъщеря й Захара пък сякаш скърцаше със зъби в неестествена усмивка.

Очевидно е, че семейството не преживява най-добрите времена – Джоли принуди една от дъщерите си да се откаже от фамилията Пит. Бившата любима на Брад, русото бебе Шайло, подаде документи, за да се откаже от фамилното име на баща си в понеделник, 30 май, три дни след като навърши 18 години. Момичето нае и плати за собствения си адвокат, който се зае със случая.

„Джоли създаде нещо нездравословно зад стените на къщата… Децата са в депресия, всяка комуникация с баща им е строго контролирана от нея. Пит вече не се опитва да установи контакт с децата, защото сега не е най-доброто време“, коментират близки до двойката.

Имайте предвид, че Джоли и Пит имат само шест деца, включително три биологични – Шайло, Нокс и Вивиен. На 19 септември 2016 г. Джоли подаде молба за развод, но тя беше официално финализирана едва през 2019 г. Сега бившите съпрузи продължават да разделят собствеността. /jenata.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!