И на 70 няма равна! Д-р Куин показа тяло-трепач по бански, същинска спасителка на плажа (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Невероятната Джейн Сиймур, която за българския зрител си остава просто Д-р Куин Лечителката, вече е на цели 70 години, но няма никакво намерение да се дава на по-младите си колежки. С наистина шеметна кариера, минала през момиче на Бонд, участие в може би най-популярния в миналото сериал и стотици роли и награди, Сиймур може да се счита за щастлива жена, която винаги е била хит сред мъжете. И, трябва да се отбележи, че напълно заслужено.

д-р Куин

Джейн се е омъжвала 4 пъти и е станала майка на четири деца. Последният й развод приключи през 2015 г., но сега Сеймур съвсем не е сама. Тя живее с гаджето си Дейвид Грийн от 6 години, но не планира отново да подпечатва паспорта си. В същото време тя изобщо не се страхува, че Дейвид ще я напусне и гледайки снимката на Сиймор на плажа по бански, разбираме защо.

Джейн Сиймур на 70

Актрисата с фигура на младо момиче на 70

Всъщност, актрисата наскоро разкри, че все още тежи колкото на 17. По време на  шоуто Loose Women, тя сподели тайните си красива фигура.

Джейн Сиймур

Джейн каза, че никога не е била на специални диети, но „вярва в умереността“. Сеймур яде само веднъж на ден, а през останалото време закусва с черен шоколад. „Обикновено работя и след това забравям да ям до обяд. А партньорът ми Дейвид спазва периодично гладуване, така че също не яде по два пъти.

Помните ли Жади от телевизионния сериал Клониране? Nyama и povyarvate колко си уморен! (Снимки) Бразилската красавица след два месеца ще направи 40 години, а според мнението на мнозина – никога …Jan 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!