Има лесно: Ето какво да направите, ако сте хроничен карък, за да ви провърви отново

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преследват ви проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството, на личния фронт – пълен провал. Как да променим ситуацията, да се избавим от каръка и да заживеем пълноценно?
За да си отговорите на този въпрос, обърнете се към извора на проблемите. Причина за хроничния карък могат да бъдат:
негативна кармйчна програма;
уроки, проклятие;
негативно мислене, настройка за неуспех.
Ако случайно намерите някой от тези 10 предмета, няма да се отървете от късмет до края на дните сиИма поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем непри…Aug 11 2019vijti.com

Ако ви е омръзнало да се чувствате като аутсайдер, следните препоръки ще ви помогнат коренно да промените съдбата си и да се превърнете в истински късметлия.
Причината за хроничния карък може да бъде негативна програма. На първо място, определете дали нямате уроки. Можете да го направите с помощта на църковни свещи.
Запалете 3 свещи и три пъти произнесете една от молитвите: „Да възкръсне Бог”, „Отче наш” или „Пресвета Богородице“. Ако свещите димят и пламъкът е нестабилен (а в стаята няма вятър), то имате направени уроки, Ако свещта гори равномерно – всичко е наред.
За да се избавите от проблемите, добре е да проверите кармата си. Ефективен начин за диагностика е методът на потапяне в миналото.

За целта направете си отпускаща вана, вземете тефтер и запишете всички негативни спомени, които идват в главата ви. Ако след края на диагностиката се убедите, че ви преследват еднотипни неуспехи, значи трябва да отработите негативната карма.
Понякога неуспехите показват, че се опитвате да се занимавате с нещо, което не е за вас. Не се придвижвате нагоре в службата, началството се заяжда с вас, а последно са ви повишили заплатата преди няколко години?
Може би е време да помислите да смените дейността. Аналогичен извод може да се направи и в случай, че постоянно работите „насила“, преодолявайки апатията и умората.

Може да ви се струва невероятно, но дори самият начин на мислене е способен да оказва влияние върху живота ви. Ако искате да разберете как да се избавите от каръка, започнете работа над самите себе си.
Не е нужно постоянно да се тресете в очакване на всевъзможни беди и неуспехи – това ви лишава от сили и не ви позволява да забележите шанса си. Настройвайки се на негативни събития, вие ги привличате в живота си. В подсъзнанието ви се внедрява отрицателна настройка.
Когато се появи поредният проблем, отделете 5- 10 минути да поразмислите спокойно над него. Постарайте се да видите различни варианти на развитие на събитията, вземете решение и забравете за проблема.

Не се тревожете повече за нищо, защото сте направили всичко по силите си. Вече можете да се заемете с по-приятни неща – срещи с приятели, хубава книга, интересен филм. И не пришпорвайте събитията – нека всичко следва своя естествен ход.
Източник: Блиц
Голям късмет те чака, ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, не го пропускайКазват, че всеки предмет попива енергията на хората, до които има досег. Затова и не бива да се взем…Jun 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!