ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО, ДА СЛАГАТЕ РАЗЛИЧНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ВЪВ И ВЪРХУ ПЪПА !?…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
ПЪПЪТ ЛИ !?… ИЗВЕСТЕН Е ОЩЕ КАТО БУТОНЪТ НА КОРЕМА….😲
ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО,
ДА СЛАГАТЕ РАЗЛИЧНИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ВЪВ И ВЪРХУ ПЪПА !?…
Нашият пъп (Набхи) е невероятен подарък, който ни е дал нашият Създател. Според науката първата част, създадена след зачеването, е пъпа. След като е създаден, той се присъединява към плацентата на майката през пъпната връв.
Нашият Пъп със сигурност е невероятно нещо! Всички наши вени са свързани с пъпа ни, което го прави фокусна точка на нашето тяло. Пъпът е самият живот!
„Печоти“ е зад пъпа, който има повече от 72 000 вени. Общото количество кръвоносни съдове, които имаме в тялото си, е равно на двойната обиколка на земята.
* Знаехме, че за да намалим температурата при бебетата, поставяхме памучен тампон с алкохол в пъпа, сега знаем, че с маслото е по-добре.
* Нанасянето на масло в пъпа лекува сухотата на очите, лошия изглед, панкреаса, петите и напуканите устни, поддържа лицето ярко, косата по-здрава, при болки в коляното, втрисане, летаргия, болки в ставите и суха кожа .
* Нанесете Neem Oil (органично масло от Нийм (Azadirachta indica)) в корема – за да се отървете от упоритите пъпки и акне
* Нанесете бадемово масло в корема си, за да постигнете блестящо лице
* Нанесете горчично масло в корема – за да се отървете от сухите, напукани устни. Също така ще поддържа червата ви да се движат, за да премахнат вредните бактерии, но запазват доброто. Всъщност работи като лек детокс.
* Нанесете зехтин или кокосово масло – за да подобрите плодовитостта си
* Дръжте памука, натопен с алкохол, върху корема – за да излекувате настинка, грип и течащ нос Когато бебето има болки в стомаха, слагаме няколко капки директно в пъпа и правим масаж около флота няколко минути, болката се излекува. Маслото работи по същия начин.
* Дръжте напоената с ракия памучна топка на корема – за облекчаване на менструалните болки и спазми
* Сусамовото масло се използва при всички видове болки в ставите. Известно е също така, че укрепва костите. Много родители използват при децата си всяка вечер преди лягане.
* Използвайте еднакво количество синапено масло и джинджифилово масло за разстроен стомах, подуване на корема, гадене и храносмилателни проблеми.
* Използването на Warm Ghee подобрява притока на кръв към нервната система и подобрява имунитета. Той лекува запек и изгражда силна храносмилателна система. Облекчава болката в ставите.
* Маслото от мащерка е антиспазматично, помага за отпускане на артериите и вените, понижаване на кръвното налягане и стреса на сърцето. Може също да помогне за укрепване и тонизиране на сърдечните мускули.
* Като диуретик, маслото от мащерка може да помогне на тялото ви да премахне излишната вода, сол и токсини от тялото си, като помага при тегло, кръвно налягане, храносмилане и др.
* Маслото от мащерка е отхрачващо средство, което означава, че може да помогне за отстраняването на слуз от дихателните пътища и белите дробове. Маслото от мащерка е одобрено от германската комисия Е за лечение на бронхит, магарешка кашлица и възпаление на горните дихателни пътища.
* Не забравяйте Маслото от мащерка е мощно съединение и не трябва да се използва директно върху кожата ви, тъй като това може да причини сенсибилизация и дразнене. Първо трябва да се разрежда с носещо масло (като зехтин, кокосово масло или бадемово масло) Thymus Vulgaris) 100% чист терапевтичен клас етерично масло е това, което търсите.
* ЗА БОЛКИ В КОЛЕНИТЕ *
* Вечер преди лягане поставете 3 капки рициново масло в пъпа си и го разнесете на 1 см. около пъпа.
* ЗА ТРЕМОРИ И ЛЕТАРГИЯ, ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКАТА И СУХА КОЖА
* Вечер преди лягане поставете 3 капки синапено масло в пъпа си и го разнесете на 1 см и половина около пъпа.
ЗАЩО ДА СЛАГАТЕ МАСЛО ОКОЛО ПЪПА !?… Пъпът ви може да открие, кои вени са пресъхнали и като сложите масло, така нервната проводимост се оптимизира и ги отваря …
Можете да държите малък буркан с ПОДХОДЯЩО масло до леглото си и поставите няколко капки в пъпа си, преди да заспите.
Желаем Ви много здраве!
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!