Златна фамилия гази законите – дете шофира БМВ, родители снимат гордо ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дете шофира БМВ пред погледа на гордите си родителите. Това става ясно от видео, публикувано в социалната мрежа, видя Glas.bg.

Кадрите са споделени от Асен Ганчев, с прякор Фончо, който е дядото на невръстния шофьор, ако се съди по видеото.

Ифлуенсъри върнаха осиновено дете аутист след три години, било им “твърде трудно” (видео) Двама инфлуенсъри върнаха осиновеното от тях преди три години дете аутист, защото нап…Jan 4 2021vijti.com

„Това е малкия шофьор – Фончо 2, той ни вози. Бяхме на разходка, сега се прибираме“, това раказва женски глас по време на видеото, а междувременно мъжки глас го насочва как да шофира.

Според профила на Асен той живее в Лондон и е от Пещера. От кадрите не става ясно къде са заснети кадрите, но това няма значение – действията на малчугана зад волана са незаконни, но според наши източници те са от пещерския ромски квартал – „Луковица“.

Снимки в профила на Фончо показват висок стандарт, а златото фигурира в почти всяка негова снимка. Дори сурвачката на неговия наследник не е просто с дрян, а със злато.

Друг скандален кадър е как малкия Фончо държи пистолет.

При всички положения семейството явно не се притеснява да парадира с ценностите си в социалната мрежа, което говори, че те са придобити легално.

Очаквайте подробности!

Детето-чудо Крисия с изненадваща визия и още по-изненадващи признания (Снимки): Крисия Тодорова , която всички наричат детето-чудо заради невероятния ѝ глас, който демонстрира ощ…Dec 30 2020vijti.com

Източник:глас.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!