За тричленно семейство, заедно с храната и бензина, сумата отива към 200 лева!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Броени дни ни делят от настъпването на първия летен месец – юни. Всеки вече е планувал предстоящите почивки по Черноморието или пък в чужбина, но много граждани остават любители и на посещението на басейн около Пловдив.

По тази причина екипът на Plovdiv24.bg провери има ли вече отворени плажове и каква ще бъдат цените през този сезон. Първото ни предложение е минерален комплекс Terme di Hissar в град Хисаря. Работното му време е от 9 сутринта до 18 часа.

Цената за възрастен или дете с височина над 1,40 метра е 32.00 лв., а ако детето е под 1,40 м – цената е 18 лева.
Комплексът предлага полудневно използване на басейните. Ако желаете, можете да си наемете и шатра на стойност 40,00 лв.

Басейн „Колибри“, намиращ се на Околовръстния път, вече работи и очаква посетителите си. Обстановката там е различна от повечето места. Бамбуковите чадъри и зелените палми те пренасят дори за малко сякаш на морето.

Входът през делнични дни – 20 лв.,а уикенд – 30 лв. Цените им остават непроменени от миналия сезон.
Друго предложение е басейна нахотел „Рачич“ в началото на село Войводиново.

Плажът там е спокоен, подходящ за деца, но и за възрастни. Близост до водата има ресторант с вкусна храна. Цената на входа през седмицата е 15 лева, а през уикенда е 18 лева. В цената през седмицата са включени чадъра и шезлонга, а през уикенда човек трябва да заплати 3 лева, за да полегне удобно. Децата за дете е 7 лева.

Спа хотел „Марково“ също е показал ценоразписа си за новия сезон.



От понеделник до петък възрастен трябва да заплати сумата от 25 лв. за вход до 17 часа. След този час сумата слиза на 15 лв. Ако е придружен от дете трябва да заплати 10 лв или 5 лева.

През уикенда нещата коренно се променят и цената скача на 40 лв. през деня и 20 лв. след 17 за възрастен. За дете през събота и неделя трябва да приготвим 15 лв. или 10 лева.

Хотелът предлага пяна партита, но програмата за тях ще бъде анонсирана по-късно.

Аквапарк „Витус“ намиращ се на Горниводенско шосе все още не е публикувало цените за сезон 2024.

Очаква се до дни аквапарк „Санкт Петербург“ или добре познатият плаж на на х-л Санкт Петербург да обяви новите цени и датата, кога ще бъде открит сезона им.

Припомняме, че тази година аквапарк „Акваленд“ няма да отвори врати. Миналата година бе последната за водния актрикцион, който се очаква скоро да се премести при острова на Адата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!