Защо написаните желания наистина се сбъдват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вселената обича фокуса! Така тя „разбира“ какво искаш, към какво се стреми душата ти, за какво копнее твоeто сърце!
Вселената обича постоянството.Самата тя е едно постоянно присъствие, навсякъде, във всичко, и по всяко време!
Научавайки се да присъстваш осъзнато и осмислено във всеки миг, ти се оприличаваш на Нея, а всички подобни едно на друго неща, знаеш, са под всемогъщото въздействие на Закона за резонанса.
Може да го наречеш и Закон за Привличането!
Двете силни молитви към Свети Мина, които най-бързо помагат за сбъдване на искрени желанияСвети Мина – покровителства дом, семейство, здраве, намиране на изгубени вещи; за рожба, женитба, пр…Mar 28 2019vijti.com

И така, как да създадеш повече фокус и постоянство, за да влезеш в резонанс с Вселената и съответно да получиш от нея мощна подкрепа за своите желания?
Написаното винаги е по-могъщо от намисленото, тъй като фиксацията върху листа дава допълнителен стимул за фокусиране!
Написаното върху листа по-лесно ще премине границата между физическата и нефизическата част на Мирозданието, защото е третото, най-високо ниво в градацията: Намислено, Казано и Написано!
От там нататък, остава само една крачка и тя е към – Осъществено!


Нека са 5-10.
Напиши ги осъществени, в сегашно време, с думи на благодарност, вдъхновение и радост!
Например:
Желание – Искам нова къща.
Написано на листчето – Имам прекрасна къща, с голям и хубав двор, на място, с красива природа, в която се чувствам щастлива, вдъхновена и обичана!
Друг пример.

Желание: Искам да пътешествам по света.
Написано на листчето:
Аз съм свободна да пътувам по света и да се наслаждавам на прекрасни места, сама, или с приятели, и да споделяме с радост своите впечатления, обогатявайки все повече себе си и всички около нас!
Написаните ти желания трябва да съдържат жизнена сила, а тя се намира единствено в думи и изрази, които отразяват божествените принципи- на радостта, доволството, благодарността и взаимната подкрепа!
Насищай желанията си със светли и вдъхновяващи послания, залагай в тях възможността да носят щастие, покой и радост и на други хора и така най-бързо ще получиш тяхното осъществяване.

След като ги напишеш на листчета, постави ги в една папка, или джоб, или нещо друго, но да е красиво и чисто, и надпиши отгоре или постави етикет- следните думи:
По два-три пъти или повече на ден, но непременно сутрин и вечер, отваряй тази папка, вади листчетата и ги прочитай по няколко пъти!
Дръж в ума си аналогията, че държейки листчето, сбъднатото ти желание е вече „в ръцете ти“.
Чувствай, зарадвай се, благодари!
Много бързо съзнанието ти ще се настрои на зададената от теб чрез тази практика честота, и ще предаде на Подсъзнанието, този велик Майстор на Проявлението, твоите мечти!
Източник: Марица
Сложете в дома си тази икона, тя ще ви помогне за най-големите проблемиКсения Петербургска е започнала да твори чудеса и да помага на хората, най-вече на жените още прежив…Jun 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!