Защо да си избереш мъж по формата на носа? Няма по-надежден метод!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вярно ли е твърдението, че формата на носа може да каже много за характера на мъжа ? Да го проверим сега! Публикуваме кратък курс по физиогномика  – практиката да се определят чертите и наклонностите на човек по външния му вид. А формата на носа, според това учение, играе важна роля!

Форми на носа при мъжете

Дълъг нос

Никълъс Кейдж нос

Дългият нос при мъжете изобщо не е признак на любопитство, противно на добре познатата поговорка. Собствениците на тази форма на носа с право се считат за мъже-съблазнители. Освен това дългият нос винаги привлича вниманието и прави външния вид на собственика си ярък и запомнящ се. Мъжете, родени с такъв нос, се отличават с остроумие, учтивост, позитивно мислене. Те могат умело да се представят в обществото и лесно да спечелят благоразположението на противоположния пол.

Ако вашият избраник има не само дълъг, но и тънък нос, поздравления: грабнали сте истински аристократ! Това е горд човек, който знае собствената си стойност. Той рядко прави компромиси, но може да намери елегантен изход от всяка ситуация.

Орлов нос

Ейдриан Броуди нос

Собственикът на такъв нос трудно може да се нарече изтънчен човек. Това е уверен, решителен и брутален човек. Изгърбеният нос е знак за смел воин и надежден защитник. Зад такъв мъж ще бъдете като зад каменна стена. Може би собствениците на носа с гърбица са малко груби и твърде прями, но това привлича много жени. Особено като се има предвид, че мъжете с тази форма на носа са склонни да станат примерни семейни мъже и прекрасни бащи.

Широк нос

характер широк нос

Широкият нос е знак за отворен характер и щедра душа. Мъж с такава форма на носа е душата на всяка компания. С такъв човек никое момиче няма да се отегчи. Той ще организира романтична среща, ще кара мотоциклет и ще приготви вечеря. Ето такъв универсален ухажор е този тип.

Парадоксално, но в професионалната сфера собствениците на широки носове стават деспотични лидери и безкомпромисни шефове. На работа те чуват само себе си и своето мнение, пренебрегвайки интересите на подчинените си. В семейството, от друга страна, мъж с широк нос се превръща в грижовен баща и нежен съпруг.

Гръцки нос

мъж гръцки нос

Гръцкият нос не е толкова разпространен. Ето защо, щастливите собственици на тази форма на носа винаги привличат вниманието с необичайния си външен вид. По природа те са търпеливи, уравновесени и внимателни. Импулсивните решения и спонтанните хрумки не са силната им страна. Мъжете с гръцки нос преценяват дълго избраницата си, може да не предлагат брак с години. Моля, бъдете търпеливи, ако искате да завържете възела със собственика на тази форма на носа. Но, избрал дама на сърцето, този мъж ще й бъде верен завинаги.

„Картофен“ нос

картофен нос

Душата на компанията, веселякът и шутът – ето кой е собственикът на картофения нос. И въпреки че жените като правило не харесват такъв външен вид, този мъж ще стане предан съпруг, добър любовник и прекрасен баща за децата. До такъв надежден спътник винаги ще се чувствате защитени, уверени и спокойни. Той ще поеме върху себе си осигуряването на семейството, сам ще взема важни решения и ще защити дома си от всякакви несгоди.

Чип нос

мъж чип нос

Чипият нос на мъжа е знак, че той не може да седи неподвижно. Неговата втора природа са приключения, нови познанства и пътувания. Винаги е забавно със собственика на такъв нос, романсите с него са страстни, любовта е ярка, но, за съжаление, мимолетна. Мъжете с чип нос просто не са създадени за семейство и сериозни дългосрочни връзки.

Нос тип „кука“

Нос кука

С такива мъже трябва да сте нащрек. Носът тип „кука“ подсказва, че си имате работа с женкар и опасен съблазнител. Дори и най-недостъпната и сериозна жена не може да устои на прелестите му. Трудно е да се види през характера на мъжете с такъв нос. Никога не знаеш какво ще ти хвърли в следващия момент.

Както можете да видите, формата на носа говори много за характера. Но струва ли си да придавате такова значение на външния вид, ако искрено обичате човек? От всеки един от нас зависи да реши.

А вие намирате ли, че информацията по-горе е вярна? Споделете в коментарите!

24-годишен предложи брак на 61-годишната си приятелка-Снимки 24-годишният Коран Маккейн от САЩ предложи брак на 61-годишната си любима Черил Макгрегър, въпреки …Aug 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!