Защо да накиснете бананова кора във вода. След като научих този метод, бях изключително щастлив

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро ми казаха за лекарство, което може да направи чудеса дори с крехки, болни растения. Банановата кора за стайни растения е един от най-ефективните торове!

Бананите са пълни с хранителни вещества, които ще укрепят корените на домашните и градинските растения, ще съживят разсада и ще насърчат вашите зелени любимци да растат и цъфтят.

тор от бананова кора

Струва си да се каже, че банановата каша също е много ефективен тор! Размеква се с вилица 1 банан и се залива с половин чаша вода.

Ако трябва спешно да помогнете на умиращо растение, този експресен лек ще го върне към живот много бързо.

Смес от бананова каша и вода може да се излива директно в почвата!

Банановата кора обаче е по-евтин и достъпен тор от пулпата на зрял банан … Напълнете кората с вода и я оставете да вари за един ден.

Смесете 1 част енергиен шейк от бананова кора с 5 части вода.

Поливайте вашите растения редовно с това чудодейно лекарство!

Особено забележително е, че банановата кора може да се използва като основа за тор няколко пъти! Залейте отново кората с вода и бъдете спокойни, че вълшебната отвара за растеж на силни и красиви растения скоро ще бъде приготвена отново.

Любимата ми драцена е почти умряла, но използвах този тор. Резултатът ме изуми – растението стана по-силно след седмица постоянно поливане с инфузия на бананова кора!
Кажете на приятелите си за тази вкусна рецепта, градинарите ще ви бъдат много благодарни!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!