Защо Антъни Хопкинс се закле никога да не говори за дъщеря си (двамата не са си говорили от години) СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният актьор Антъни Хопкинс на 31 декември ще навърши 87 години. Зад гърба си има впечатляваща кариера, култови роли, но и бурен живот, а това, което със сигурност го е белязало завинаги, е връзката с дъщеря му.

Хопкинс и Абигейл (54) прекъснаха всякакви контакти преди няколко години, като актьорът не говори за това дори с най-близките си приятели. Опитът на журналисти да го накарат да говори публично за отношенията им завърши с това, че Хопкинс се зарече никога повече да не говори за дъщеря си в интервюта.

Антъни и Абигейл Хопкинс

„Всеки близък до него знае, че той не говори за Абигейл“, каза негов приятел му веднъж пред Daily Mail, добавяйки:

„Тони се бори с демони от години, сега е добре и не може да отвори отново тази рана, поне не и публично.“

За много от феновете му фактът, че Антъни има дъщеря, може дори да е изненадващ.

По време на скандалното интервю за „RadioTimes” преди 2 години на въпрос ставал ли е дядо, той отговори: „Нямам представа. Хората се разделят. Семействата са разделени, вие продължавате живота си“, а след това добави:

„Не се интересувам по никакъв начин. Не е нужно да обичаш семейството си. Децата не обичат бащите си. Не е нужно да се обичате.“

Когато му казаха, че думите му са груби, Хопкинс каза: „Е, те са груби, такъв е животът“.

Тони Хопкинс

Съпругата му се опита да помири актьора с Абигейл

Абигейл решава да се занимава с актьорство през 1990 г. и това е като земетресение за Антъни, който й предлага малки роли във филмите „Shadowlands“ и „The Remains of the Day“. Тогава като че ли двамата  подобряват отношенията си и приятелите им реално не знаят защо отново са се отдалечили.

Третата съпруга на Хопкинс се опита да помири актьора с Абигейл, но разривът между тях остана.

18 Невероятни съвпадения, които оставят много въпроси на този свят!Животът e низ от странни събития и изнeнади, хубави и лоши, които понякога изглeждат нeвъзможни за о…Aug 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!