Заснеха мама меца с две мечета под Рилския манастир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заснеха мечка с две мечета да пресича път под Рилския манастир.

Кадрите са публикувани във фейсбук страницата на Дирекцията на Природен парк „Рилски манастир“.

През последните години специалистите в парка успяваха да открият само следи, които да докажат жизнена дейност на този вид в района, пише novini.bg.

Мечката е застрашен вид, включен в Червената книга на България, освен това кафявата мечка е индикатор за първична дива природа, ето защо е от особена важност да я опазим.

Семейство Ъруин са спасили над 90 000 животни от австралийските пожариСемейството на покойния природозащитник Стив Ъруин е успяло да спаси над 90 000 животни, много от ко…Jan 11 2020vijti.com



Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България – Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция „Една Жена Каза“. Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата „Ковид 19“ им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

500 млн. животни изгоряха в АвстралияПриблизително 500 милиона животни са загинали при ужасяващите горски пожари в Австралия. Сред жертви…Jan 5 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!