Запомнете тази комбинация – привлича късмета, носи пари и щастие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички ние искаме най-доброто за нас и нашето семейство. Желаем в дома ни да властва благоденствието, щастието и късметът.
Често търсим начини, по които да ги привлечем на наша страна и да направим живота си по-добър.
Защото колкото и да сме умели и работливи, винаги се нуждаем и от малко късмет, за да успеем.
Нали така?
Всяка една от нас знае какво е дафинов лист. Това растение често се използва при готвене и е важна подправка за не малко ястия. Знаехте ли обаче, че дафиновият лист притежава и определени магически свойства, доказали се през годините?
Полезно: ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2019 г.Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете …Dec 19 2018vijti.com

Точно така. Дафиновият лист е едно наистина особено растение, което е истински магнит за късмет и щастие.
Тази древна рецепта, включваща дафинов лист, е използвана хиляди пъти през годините. И е носела на хората единствено положителен резултат и емоции. Ето какво трябва да сторите, за да привлечете към своя дом щастието, парите и късмета.
За да започнете с приготвянето на рецептата, първо си набавете съставките. А те са един литър минерална вода, седем скилидки чесън и седем дафинови листа.
Следващата стъпка е да си намерите подходяща туба, да сипете водата в нея и да добавите предварително обелените скилидки чесън.

Накрая идва ред на седемте листа дафинов лист. Когато всичко е в тубата и сте затворили капачката, време е да намерите подходящо място, на което да поставите тубата. Трябва да е добре скрита и никой да не може да я види.
Вашата задача е изпълнена. От тук нататък можете да сте сигурни, че тази древна рецепта ще преобърне собствения ви късмет. За добро!
Важно е обаче да не допускате направената от вас смес да плесеняса. Нужно е редовно да я подменяте, за да бъде тя винаги свежа. Ако не го правите, можете да сте сигурни, че ще прого-ните щастието и късмета от дома си.

Периодичността на подмяната на сместа зависи до голяма степен от температурата в дома ви. Следете какво се случва със сместа, за да сте винаги наясно.
За да проработи всичко това, нужно е да вярвате, че е възможно. Винаги бъдете с отворени чак-ри и Вселената ще ви даде това, което искате. Най-малкото, това няма как да ви навреди. Какво можете да изгубите, ако опитате?
Десетте най-силни думи, които привличат като магнит успехът и късметът към васКъсмет е това, което се случва, когато подготовката срещне добрата случайност. Тази сентенция е на а…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!