ЗАВАРКА: Марина Цветанова ваканцува с дърт любовник в Доминикана – Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Мисис България” 2019 Марина Цветанова е изкарала незабравима ваканция по бреговете на Доминикана в компанията на дърт милионер, дочу Lupa.bg.

Любимата ваканционна дестинация на новобогаташи от цял свят – Доминиканската република, е разположена в източната част на остров Испаньола – втория по големина остров от архипелага на Големите Антилски острови.

Приятелка на пристава от „Съдебен спор” сподели, че по екзотичните плажове красавицата правила компания на 60-годишния чичко Паричко Николай Б., управител на голяма фирма със строителни хипермаркети.

Любовник опитал да убие Денди в апартамента муСветският лъв Любомир Милчев-Денди е станал жертва на опит за убийство в собствения си апартамент. П…Feb 19 2022vijti.com

Злословници разправят, че Марина Цветанова ваканцувала с дъртия милионер срещу заплащане, което приятелката ѝ отказа да потвърди. Официалната версия за воаяжа е, че изкусителката си спретнала островна сватба.

Едва 27-годишна, носителката на титлите „Мисис Дама 2020“ и „Знаменитост на годината 2020“ има зад гърба си тежки удари от съдбата, които я амбицират да се бори и побеждава. Марина изживява кошмарно преждевременно раждане преди 6 г., но лекарите успяват да се преборят за живота на дъщеря ѝ Кристияна, след като бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, Марина се опитва да сбъдне детската си мечта и през 2010 г. подписва музикален договор с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца Real Enterprises. Той става неин продуцент, а сценичната ѝ кариера ударно стартира с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и лъжи, те се разделят с шумен медиен скандал.

Въпреки разочарованието от продуцента, Марина започва да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 г. Малцина знаят обаче, че тя е завършила висше образование със специалност журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“ с профили телевизия с вътрешна политика и икономика.

Освен това перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони. След бурната си музикална кариера и с диплома на журналист Марина се доказва на още едно поприще – до края на 2017 г. тя е акаунт мениджър „Корпоративни клиенти“ в една от големите ни компании за мобилни услуги.

През май 2021-а миската се присъедини към екипа на тв предаването „Съдебен спор”.

Докато любовникът й отнемал живота на детето й, тя играела компютърни игри, а после държали костите му в кутия Гръцката полиция разкри ужасно престъпление в атинския квартал „Кипсели“, от което настръхна гръцка…Feb 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!