Журналистката за Камелия и уникалната постъпка която направила

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката и телевизионна водеща Ива Сапунджиева разкри в социалните мрежи за благороден жест на попфолк певицата Камелия.

Ето какво написа тя във Фесбук без редакторска намеса:

„България не знае, че преди години певицата Камелия дарява личния си пулт на Катедра „Поп и джаз изкуство“ в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Прави го, когато научава, че техниката от Катедрата е открадната и студентите няма на какво да се обучават. По-късно ректорът на Национална музикална академия изпраща благодарствен адрес до.. чалга певицата.

Въпрос: Музиканти от други стилове дарявали ли са техниката си на Музикалната академия в София?

Понеже много знаем да хулим и да оплюваме, без всъщност да знаем много, без да се интересуваме от подробностите на човешките пътища. Постът е за споделяне, защото и за това трябва днес да се говори.“

Целият пост на журналистката е провокиран от това, че по време на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович в „Арена София“, сърбинът изненада диджея, като поиска да пусне любимата му песен „Луда по тебе“, след което последва отказ. Мрежата гръмна за часове с разногласни коментари и нападки.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!