Живея от 10 години с него, изневерявам му с по-млад мъж и не чувствам вина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една жена решава да разкаже страшната истина за своята изневяра. Тя е омъжена повече от 10 години и въпреки това се впуска в авантюра с по-млад мъж. И ето защо го прави.
Когато се запознахме със съпруга ми Джейк, бяхме на по 19 години и ни предстоеше да отидем в колеж. През първите и най=важни години от връзката ни бяхме разделени и по тази причина не правихме достатъчно секс. Мислех си, че когато заживеем заедно, нещата коренно ще се променят, но се оказа, че греша.
Когато се оженихме, сексът продължи да бъде мираж в нашите отношения. Правихме го веднъж на два-три месеца и то тогава, когато аз не само настоявах, ами направо се молех за това.
Истината от една невярна жена: Съпругът ми научи по трудния начин защо жените изневеряватМарина е блогърка, която от време на време пише текстове на сайта YourTango. Този път написала текст…Dec 21 2018vijti.com

Нямаше как да продължаваме така и поне успях да го убедя да отиде на лекар. Оказа се, че има ниски нива на тестостерон. Аз не спирах да си представям, че правя секс с всички мъже, които срещах – този например, който чакаше пред мен на опашката или пък момчето от бензиностанцията.
Тогава реших, че не издържам повече. Имах нужда от редовен секс в живота си, не просто от забивка за една нощ. И тогава се появи Той.
Два пъти седмично правя секс с момче, което е на 19 години.
Работим в една фирма, той е необвързан и изключително страстен. Виждаме се, когато съпругът ми го няма и макар че в началото ми беше странно, в момента се чувствам повече от прекрасно.

Не просто правя секс – ние говорим за секса, за това какво ще правим на следващата ни среща, изпитвам удоволствие и непрекъснато привличане. Той е всичко това, което моят мъж не е. И най-важното: не ми се налага да се моля, за да получа в леглото това, от което имам нужда.
Не изпитвам вина, защото години наред опитвах да променя нещата с Джейк.
Да намеря начин да го възбудя, да осъществя някоя негова тайна фантазия, да предизвикам интереса му върху мен и голото ми тяло. Е, това не се случи.
Но аз имам право да бъда щастлива и в този момент се чувствам повече от прекрасно.
Драмата на едно момиче: Тя е мъртва. Вината за катастрофата е моя. Как се живее така?Бях на 17 години, когато с баща ми Петьо отидохме на вилата край Бургас. С майка ми са разведени отд…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!