Жени Калканджиева смени визията и изглежда по-добре, отколкото на 30! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като преживя една доста бурна 2020-та, белязана от съседски скандали и арести, Жени Калканджиева вече е нов човек , при това броени дни, преди да навърши 45 години. Тези дни моделката изненада много приятно последователите освежена и ведра визия .

Шестата по красота в света, както често наричат шефката на „Визаж“, смая с начина, по който изглежда.На прага на своите 45 години, които ще навърши на 20 февруари, Жени Калканджиева показва не само, че е в отлична форма, но и доброто си настроение, което в края на миналата година помрачиха междусъседски интриги и обяснения в полицията.

Жени Калканджиева очила

Напоследък Калканджиева направо грее, освен това се е увеличило и желанието да кулинарства – съдейки по актуален неин пост, в който държи в ръцете си сурови яйца.

Жени Калканджиева готви

Миската е известна със силния си характер и едва ли ще допусне лошото настроение да я владее за дълго, независимо от главоболието, което определени ситуации й причиняват на моменти.

Жени Калканджиева очила

Вижте колко много порасна сина на Жени Калканджиева- истински красавец (снимка) Вижте колко много порасна сина на Жени Калканджиева и Тачо Модната шефка се похвали със сина си…Jan 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!