Жена отрови приятелката на сина си с пай: В мрежата я погнаха и я разпънаха на кръст

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много жени ще се съгласят с твърдението, че свекървите им изобщо не са добри жени. Е, това важи с пълна сила за бъдещата свекърва на една жена, която се представи в социалните мрежи с псевдонима SweNon.
Тя сподели, че е била отровена по вина на майката на гаджето си и попитала потребителите дали би било справедливо, ако я помоли да плати медицинските й разходи.
Според SweNon, майката на гаджето й е направила пай от горски плодове, които отглеждала във фермата й. Момичето призна, че тя и нейният приятел усещали странна миризма докато ядат въпросния пай и затова предупреди домакинята.
Другата страна на монетата: Писмото на една свекърва до изнеслата се от вкъщи снахаМила снахо, Лольо току-що ми разказа за прибързаното ти изнасяне и ми показа писмото ти. Бях ужасена…Jul 25 2019vijti.com

В отговор на тази забележка тя се обидила и уверила, че всичко е наред с пая.
Около половин час след изяждането на пая всички се почувствали неразположени и извикали линейка. Момичето не е било постоянно пребиваващо в тази страна, затова медицинските грижи са й стрували повече от останалите – 700 евро.
Родителите на SweNon я посъветвали да поиска от майката на младежа пари за лечението й, тъй като тя е виновна за случилото се. Когато момичето се обърна към жената с тази молба, тя го прие като обида.

За съжаление и самият приятел на отровеното момиче не застанал на нейна страна, тъй като не искал да обиди собствената му майка.
Повечето потребители подкрепиха момичето и осъдиха не само приятеля й, но и майка му.
„Тя може поне да предложи да сподели средствата, отделени за лечението ти. Дори и да е напълно невинна трябва поне са сподели болката ви”; „Бъдещата ти свекърва е трябвало да бъде по-внимателна при готвене. И вашето гадже трябваше да осъди майка му за това, че заради нея всички сте се разболели и сте понесли финансови загуби”, аргументират се потребителите, които защитават горкото отровено момиче.

Какво е вашето мнение по този странен случай? Упреквате ли бъдещата свекърва, че е причинила проблеми на момичето със своя пай или я оправдавате, защото тя не го е направила нарочно? Ако имате подобен или не съвсем подобен, но пак горчив опит със свекървата, разкажете ни за него.
Източник: jenata.blitz.bg
С тази салата спечелих свекървата още на първото ни гостуване, оттогава сме най-добри приятелкиТази салата е истинска вкусотия! Научете тайната за приготвянето й! Всички обичат салата с рулца от …Jul 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!