Жена осинови момченце и 20 години по-късно животът й буквално се преобърна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Децата са най-голямото щастие на този свят, най-големият дар и щастието, което постигаме с тяхната поява, просто не може да бъде описано. Но понякога има случаи, в които родителите не са готови да се справят с тежестта на този дар. Те не искат това щастие в живота си и са готови да го захвърлят с лека ръка, оставяйки своите невинни деца в институции, в които някой друг да поеме грижата за тях. И след които няма да ги видят никога повече. Ингеборг Макинтош е жена, която по една или друга причина не е успяла да се сдобие със собствено дете.
Въпреки това обаче тя никога не се отказва от идеята си да стане майка, затова истинското щастие настъпва в живота й, когато получава възможност да осинови малкия Джордан.
Как е възможно: 300 лв. за бедна майка, а цели 700 лв за приемната мащеха на отнетото й дете?В този момент, докато четете тази статия, някъде в България родители ще изоставят детето си. Това е …Dec 18 2018vijti.com

Всичко върви добре, докато един ден, 20 години по-късно, не й бива поставена страшна диагноза, а именно заболяване на бъбреците, при което, за да оцелее, трябва да й бъде трансплантиран един бъбрек.
Щом разбрал какво се случва, осиновеният й син веднага се подложил на тест,
за да разбере дали неговият бъбрек е съвместим с тялото на майка му. Той не й казал за плановете си, защото предполагал, че тя нямало да му позволи да изложи здравето си на риск заради нея.

Оказало се, че Джордан е подходящ за донор и все пак успял да убеди майка си да се подложат заедно на операция и да й дари своя бъбрек. Това бил неговият начин да й се отплати за всичко, което е направила за него – от осиновяването до непрекъснатите грижи, които вече 20 години полагала за него.
Операцията преминала успешно и след нея всичко се развило както трябва. А Джордан най-сетне бил спокоен, че подобаващо се отплатил за всичко, което Ингеборг е направила за него. Защото както тя спасила живота му навремето, така сега и той съумял да спаси нейния.
Семейната драма на една жена от Сърбия: „Аз родих дете, а по-късно съпругът ми Боян разбра, че е безплоден“Санела реши да сподели разказа за живота си с всички, въпреки че мнозина ще я осъдят. Тя искаше дете…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!