Жената, родена през май е солта на живота!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма значение дали е едва 150 см, тя е достатъчно голяма, за да се справи с всяко предизвикателство на живота, защото жената, родена през май е солта на живота.

Тя съчетава в себе си онези качества, които мъжете търсят, но рядко откриват. Тя е честна и открита, не обича игричките и не прибягва до хитроумни женски трикове.

Бабата на Фики посрещна царски новородената му дъщеричка: Както първи писахме в „За Жената“, попфолк идолът  Фики Стораро стана татко на момиченце преди бро…Aug 28 2021vijti.com

  • Тя е по-силна от много мъже, но е достатъчно уверена в себе си, за да позволи на партньора си да ръководи, ако той иска.

Ако той пък не се справя, тя ще поеме нещата в свои ръце. Но все пак предпочита да остави мъжът да бъде по-силният от двамата. Тя търси истински мъж, защото е истинска жена и се гордее с това. За нея да бъдеш жена не означава да си слаба, глупава и беззащитна.

 

  • Скритата ѝ воля и самообладание са толкова силни, че с тях би могла да спре препускащи коне. Хубавото е, че жената, родена през май е спокойна и уравновесена, защото зад привидното спокойствие обикновено се крие чувствена натура, която трудно би могла да бъде обуздана.
  • Тези жени обикновено не се интересуват от наука. Това не означава, че не са умни, напротив, техният ум може да съперничи и на професорски, но те просто не се интересуват от относителности и абстракции. Дипломите не я впечатляват. За да я спечелите уважението ѝ ви трябва само едно нещо – практичен умен. Тя самата е практична и не хвърчи в облаците. Тя е чисто физическо създание. Сетивата ѝ са изострени и търси наслада и чувствено удовлетворение във всичко, което прави.
  • Не се опитвайте да ѝ давате съвети от сорта на „Това е полезно за теб“, тя няма да ги приеме, защото се доверява само на собствения си усет. Рядко ще видите изкуствени цветя в дома на жената Телец, защото нейните цветя трябва да са истински, както и всичко останало в живота ѝ. Тя обича да усеща дъхавия им аромат.
  • Цветовете също действат на сетивата ѝ и колкото по-наситени са, толкова по-добре. Нюансите на синьото и розовото я правят по-отстъпчива. Когато отивате при нея, слагайте си синя вратовръзка или яркорозова риза, но не едновременно. Тя все пак има чувство за хармония.

 

Жената, родена през май е добра съпруга, тя е стабилен партньор и верен другар. Не си избира мъжете заради парите им, а защото цени личните им качества. Именно тя е онази жена, която би останала цяла нощ, за да бди над болното си дете. Тя е жената, която винаги ще вдъхне надежда на съпруга си.

На нея винаги може да се разчита, освен това притежава златно сърце, което обича да помага. Когато сте изгубили посоката и се чувствате съкрушени, елате в топлия ѝ дом, за да се сгреете от нейната обич.

Ирен Кривошиева на рождения си ден: Не искам да съм българка, но съм родена тук„От известно време търся жена да помага за отглеждането на майка ми Лили. Ще ми трябва да е по цял д…Jul 30 2021vijti.com


Източник: За Жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!