Естествена техника за премахване на болките в гърба – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Техника за изравняване на гръбначния стълб само за 2 минути. В днешно време болките в гърба са много често срещани при хора от всяка възраст и всеки пол. Това е така, защото изискванията на настоящата работа ни принуждават да седим дълго пред компютъра.
Така че като цяло хората страдат от лоша стойка, когато работят, защото са фокусирани и не го осъзнават. Ако сте сред хора, които страдат от тези ужасни болки, не се притеснявайте, защото има невероятна техника.

С тази техника можете да премахнете болките в гърба много бързо и ефективно. С течение на времето гърбът започва да боли, тъй като гръбначният стълб е опората на различни части на тялото.
В тази публикация ще ви научим как лесно и бързо да коригирате отклоненията. По-скоро е важно да се разбере, че гръбначният стълб се състои от серия от кости и прешлени, които са подредени един върху друг.
По този начин има четири области: шиен (шия), който е образуван от седем шийни прешлена; – гръдна (хобот), с дванадесет прешлена; лумбална (талия), с пет прешлена; сакрален (тазобедрен регион), с пет прешлена. Функцията на шийния отдел на гръбначния стълб е да поддържа тежестта на главата.
Тази зона има по-голям обхват на движение, тъй като има функцията да се движи с черепа. Пръстеновидни, тези прешлени са най-малките и са известни като „атлас“.
От всяка страна има перваз, който помага да се поддържа тежестта на главата. Кривата на шията се нарича лордоза и прилича на „С“ в обратна посока.
От друга страна, гръдният гръбнак има функцията да защитава органите, които се намират в гръдната област, като белите дробове и сърцето.
Тази гръдна клетка се състои от 12 прешлена с ребро, прикрепено от всяка страна. За разлика от шийния отдел на гръбначния стълб, гръдният кош не прави толкова много движения.
Лумбалният гръбначен стълб съдържа 5 лумбални прешлена, които са по-големи от гръдния кош, например, и които са подравнени в „С“ форма, подобно на шийния прешлен, образувайки нормална лумбална лордоза.Тези прешлени са с по-голям диаметър и поддържат цялото тегло на гръбначния стълб.
Въпреки това, човек трябва да се притеснява, когато болката в гърба започне преди 40-годишна възраст. В такива случаи проблемът обикновено е свързан с лоша стойка или заседнал начин на живот.

Друга основна причина за този вид болка е затлъстяването – много често срещано състояние в наши дни поради лоши хранителни навици.
Както и да е, ако страдате от тази болка, определено ще искате да се отървете от нея възможно най-скоро, защото е толкова досадна, че не ви позволява да изпълнявате дейностите, които извършваме всеки ден.
Всъщност понякога болката е толкова силна, че дори не можем да станем от леглото. Но не се притеснявайте, защото има естествена техника, която ще ви помогне да се справите с тези болки веднага.
Най-хубавото е, че това е безплатна техника, която ще избегне много скъпи процедури.

Не пропускайте тази невероятна информация!
Упражнение за премахване на болката в гърба за няколко минути. Това упражнение ще ви помогне да премахнете болката в гърба, като отпуснете подколянното сухожилие.
Това упражнение е толкова ефективно, че ако го правите по две минути всеки ден, болката в гърба никога няма да се върне.
Всичко, което трябва да намерите, е коланът. Можете да използвате както колан за йога, така и колан за панталон.
1. Първо трябва да легнете по гръб на равна повърхност, за предпочитане на пода.
2. Поставете стъпалата на краката си, докосващи земята на височината на бедрата.
3. След това изпънете ръцете си към пода с длани нагоре.
4. Останете в това положение за няколко секунди, за да започнете да се отпускате.
5. След това вземете колана и го увийте около десния си крак, точно над свода на стъпалото.
6. След това издърпайте крака си нагоре, като държите каишката с две ръце.
7. Поемете дълбоко въздух и останете в това положение за минута.
8. След това спуснете десния крак и повторете същото упражнение с левия крак.
Това просто йога упражнение ще ви отнеме само две минути на ден.
Ако правите това всеки ден, болките в гърба напълно ще изчезнат.

Не забравяйте, че също така е важно да поддържате добра стойка пред компютъра и да сте физически активни поне половин час на ден.
Имаме видео, за да ви улесним да разберете как да направите упражнението.

Ще бъде страхотно, ако ни последвате и споделите тази статия с приятелите си и вашето мнение (или опит) в коментарите!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!