Емилия напълня до неузнаваемост-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя е напълняла до такава степен, че вече не прилича на себе си. Всеизвестен е фактът, че преди девет месеца, певицата зарадва любимия си Жорж Башур с рожба, но изглежда, че оттогава губи тежката битка с кантара. Макар да е минало доста време от раждането, тя все още не може да влезе във форма, пишат от lupa.bg

Най-странното в случая е, че на блондинката изобщо не й пука.

Десетте излишни килограма, които е натрупала върху теглото си, дори не й правят впечатление. Освен това сякаш напук на всичко и всички, Емилия продължава да ходи с къси рокли.

Именно такава една къса рокля по време на едно от участията й, възмути нейните фенове. Те бяха категорични, че гледката не само е неприятна, а направо е гнусна. Никой не я съди за това, че е напълняла, но пък поне би могла да си подбира тоалетите, съобразено с фигурата й.

Феновете й коментират, че краката й са заприличали на кифлички.

Въпреки това Емилия споделя, че не спазва каквито и да било хранителни режими и е много далеч от фикс идеята на всички нейни колежки да бъде слаба.

Дъщерите на Емилия и Анелия от Коко Динев като близначки! Мира е същинско копие на Ивон като малка (Снимки): Интересна прилика откриха почитателите на поп фолка в дъщерите на две от най-любимите изпълнителки…Aug 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!