Една майка трогна всички, изливайки сърцето си: Не ме съдете, вие не знаете какво е да си родител на такова дете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тейлър Майерс от САЩ публикува пост в социалната мрежа Facebook, с който разкрива за голямата драма в своя живот – нейната четиригодишна дъщеря Софи, която страда от тежка форма на ADHD. Или казано с прости думи – хиперактивност. Нейната история бе подкрепена в социалната мрежа от хиляди други жени и майки. “Ако не сте родител на подобно дете, просто не можете да ме съдите”, казва Тейлър в социалната мрежа.
Тя всеки ден се сблъсква с тежките пристъпи и проблемно поведение на своята дъщеря. Нейното дете София твърде често променя настроението си, а понякога стига и до истерично поведение. При това – на обществени места.
Историята на един „ангел“, който тайно плащал болничните сметки на пациенти в нужда, наистина ще ви развълнуваЗил Акарайвай няма крилете на ангел. Вместо това има лъскав черен мерцедес с мощен двигател и удобни…Dec 28 2018vijti.com

Тейлър разказва, че на моменти просто се опитва да игнорира дъщеря си, но това не винаги сработва. Често й се налага да напуска местата, които посещават заедно, тъй като поведението на Софи става нетърпимо за останалите.
Често на Тейлър се случва със Софи да излязат от магазина, в който са влезли, тъй като й се налага да успокоява пристъпите на дъщеря си.
В един момент Тейлър решава, че все пак ще остане в магазина и ще купи това, което й е нужно. Въпреки поведението на малката Софи.
Тя разказва, че поведението на малката Софи в магазина е било неконтролируемо, а всички останали в магазина са я гледали осъдително. Жена зад нея й провикнала просто да й даде бисквита, за да млъкне най-накрая.

В този момент Тейлър можела да отговори по-любезно и просто да обясни, че детето й страда от хиперактивност и то не може да се контролира. Вместо това, Тейлър казала на жената “да си гледа работата”.
Всичко това срива Тейлър в последствие. Тя съжалява, че не може да има нито едно позитивно преживяване с дъщеря си и че животът с нея е толкова труден.
Тейлър Майерс завършва поста си в социалната мрежа с думите:
“Ако не сте родител на подобно дете, нямате право да ме съдите”.

И наистина, понякога всички ние сме склонни да съдим хората около нас, без да знаем истинската им история. А може би просто трябва да им се доверяваме повече, да бъдем по-добри и позитивни с всички около нас.
Една истинска история за чудесата по Коледа: Докосвайки се до майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяхаПонякога нищо в живота не протича така, както сме го планирали. В такива моменти е важно да запазим …Dec 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!