Д-р Куин-73-годишната Джейн Сиймор е спряла времето-Толкова добре изглежда, а и близнаците колко са пораснали-Истински мъже!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джейн Сиймор се усмихва пред FOX Studio в Ню Йорк на 16 май 2024 г. | Източник: Getty Images

Вече на 70 години, Джейн Сиймор уверено зашеметява по бански по време на скорошно плажно излизане, предизвиквайки вихрушка от смесени реакции, като един от тях я нарече „изтощена“.

Актрисата-ветеран Джейн Сиймор плени социалните медии с най-новото си плажно облекло. На 73 години актрисата от „Д-р Куин, лекарката“ показа фигурата си в бял бански, докато стоеше на яхта.

Хората бързо реагираха на зашеметяващия вид на Джейн. Един потребител на мрежата разкритикува външния й вид: „Никога не си изглеждала по-възрастна и изтощена по начина, по който изглеждаш сега “, докато друг коментира : „Прекрасна си!“

Тя допълни банския си с розово покривало с щампи на цветя и шапка, излъчвайки увереност под слънцето. „Юли е тук, носейки всички топли, слънчеви емоции и хубави моменти! ???? Готови ли сте да се потопите в малко лятно забавление! ☀️ Какво има в списъка ви с летни дрехи? ✅“, озаглави публикацията си Джейн.

Още непрочели реагираха на публикацията на Джейн. Подкрепящ фен избухна : „Здравей! Изглеждаш страхотно“, докато друг повтори : „Изглеждаш абсолютно фантастично, Джейн, толкова красива.“

Хипнотизиран фен коментира : „Страхотна снимка, изглеждаш зашеметяващо! Обичаш банския!“ И все пак не всички отзиви бяха положителни. Един потребител на мрежата направо отбеляза : „Без добро осветление и редактиране на снимки изглеждате с 20 години по-стара.“

Въпреки смесените реакции, Джейн остава безжалостна за възрастта си. В интервю от март 2024 г. тя каза : „И мисля, че това е, защото не се страхувам да изглеждам на възрастта си и дори повече

Джейн Сиймор се усмихва пред FOX Studio в Ню Йорк на 16 май 2024 г. | Източник: Getty Images

Тя вярва, че нейният естествен външен вид подобрява актьорския й обхват, позволявайки й да играе герои, както млади, така и стари. „Моят избор е да имам лице, което се движи, за да мога да играя много млада и мога да играя 85-годишна жена“, обясни тя .

Джейн Сиймор говори на сцената на музикалните награди CMT 2024 в Остин, Тексас на 7 април 2024 г. | Източник: Getty Images

Актрисата от „Irish Wish“ не реагира на обществените очаквания около външния вид, но подчерта, че за нея приоритизирането на здравето е това, което наистина определя добрия външен вид. Заедно с грижата за нейното здраве идва и увереността.

Плажните излети на Джейн постоянно демонстрират нейната увереност тази година. Миналия февруари тя сподели снимки, на които се наслаждава на плажа в кафяв бански с кръстосани детайли и многоцветен шал.

Друга снимка я представя в бял бански с тъмни слънчеви очила и синьо-зелено покривало, застанала на фона на живописен океан. Тя спомена, че тоалетите са част от нейната колекция Wave, която рекламира на уебсайта си.

Въпреки уверената си външност, несигурността не е чужда на Джейн . В интервю за списание Platinum за 2020 г. тя откровено разкри: „В момента се гледам и си мисля: „Боже, тежа повече, отколкото бих искала“, но фотографски изглеждам по-добре, отколкото когато бях по-слаба.“

Джейн продължава да се противопоставя на старческите стереотипи със своята безсрамна увереност и грация, независимо дали краси екрана или се наслаждава на ден на плажа. Нейната способност да прегръща естествената си красота и да празнува пътуването си се простира отвъд публичните изяви – тя блести и в ролята й на всеотдайна майка на близнаци.

Джейн Сиймор и нейните синове близнаци Крис и Джон Кийч на премиерата на „Chicken Little“ в Лос Анджелис – Пристигане през октомври 2005 г. | Източник: Getty Images

Джейн Сиймор , която е била омъжена и разведена четири пъти, е гордата майка на Катрин, 41, и Шон Флин, 38, от брака й с Дейвид Флин, а също така споделя живота си със своите близнаци, Джон Стейси и Кристофър Стивън, 27, от брака й с Джеймс Кийч.

Джейн Сиймор споделя стоплящ сърцето момент с близнаците си, Крис и Джон Кийч, заедно с дъщеря си Кейти и сина си Шон | Източник: Getty Images

Пътят на Джейн към майчинството с близнаци беше изпълнен с препятствия. Тя разкри, че ин витро оплождането (IVF) е довело до два спонтанни аборта, което почти е накарало нея и тогавашния й съпруг Джеймс да се откажат. Трета бременност обаче доведе до три ембриона, като единият никога не се оформи напълно. Тази трета бременност в крайна сметка дава нейните синове близнаци, Джон и Кристофър.

Родени шест седмици преждевременно чрез спешно цезарово сечение поради прееклампсия, близнаците са изправени пред предизвикателства от самото начало. Бременността и раждането бяха рискови, а Джейн и близнаците едва не загубиха живота си. Но Джейн никога не съжаляваше, че е поела риска и се радваше, че ги има.

Преждевременното раждане на близнаците изискваше внимателно наблюдение в първите дни. Джейн сподели, че и двете момчета са имали здравословни проблеми, като Джони е посинял два пъти, след като се е прибрал от болницата. Това доведе до ново посещение в болница и нощи, прекарани в наблюдение на тяхното дишане, преглъщане и сукане.

Въпреки тези предизвикателства, ангажиментът на Джейн към благосъстоянието на нейните близнаци беше ясен. Поради техните уникални здравословни проблеми, тя потърси помощ, за да се увери, че може да си почине, дори и само за кратки периоди.

Тя направи избор, който й позволи да присъстват децата , като често ги взема със себе си, докато снима. С напредването на възрастта близнаците не само станаха по-силни, но и се сближиха.

Джейн разкри, че обичат да спят в едно креватче, а по-късно и в едно легло. Тя им напомни за тяхната специална връзка и предимството, което тя носи в техните дейности, независимо дали са спорт или музика.

През 2023 г. Джейн сподели своя снимка с вече порасналите си синове близнаци, които според феновете й са станали високи и красиви и се издигат над нея. Почитатели заляха публикацията с вълнуващи коментари.

Други се включиха : „Двама хубавци! И красива майка!“ Настроенията продължиха с хвалебствени коментари „ Красиви синове!“ и „Момчетата ви са красиви.“ Изливането на любовта продължи с реплики като: „Колко сте красиви трите!“. и „Те изглеждат точно като баща си. Красиви мъже.“

Редактор: Ясен Чаушев
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!