Дъщерята на Том Круз блесна на бала си в рокля-уникат: Баща й не я е виждал от 16 години, а тя е негово копие! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сури Круз изглеждаше като принцеса на бала си в Ню Йорк. Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс явно си е прекарвала страхотно в разговори с приятели, а Daily Mail разкрива, че неин кавалер на бала е бил приятелят й Тоби Коен, също завършващ гимназия и начинаещ музикант.

Сури Круз бал

Снимки: Инстаграм профил @suricruise_sc

През цялото време се държаха за ръце, а когато се снимаха, Коен хвана Сури през кръста.

Двамата се познават от училище, защото заедно са учили в гимназията „LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts“, която е специализирана в визуални и драматични изкуства.

Сури Круз гадже

Снимки: Инстаграм профил @suricruise_sc

Сури трябва да учи в училището по дизайн „Карнеги Мелън“ в Питсбърг, а Тоби – в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън.

Сури Круз абитуриентска рокля

Снимки: Инстаграм профил @suricruise_sc

Дъщерята на известни холивудски актьори облече за този специален повод корсетна рокля с флорален принт и златни детайли. Майка й, Кейти Холмс, не бе видяна наблизо, нито пък баща й, Том Круз, който всъщност не е участвал във възпитанието на Сури от години.

Сури Круз абитуриентка

Снимки: Инстаграм профил @suricruise_sc

Иначе се знае, че Том не е получил попечителство над дъщеря си, както и че бракоразводното дело, с което Холмс получи попечителство, приключи само за 11 дни. Въпреки че на Круз е било позволено да вижда дъщеря си за 10 дни всеки месец, добре информиран източник твърди, че той е отхвърлил възможността, защото Сури не е сциентолог и според съобщения в пресата актьорът не е виждал дъщеря си от 16 години.

Като една от причините за подобно отчуждение се сочи привързаността му към сциентологията. За да направи нещата още по-сложни, наскоро стана ясно, че известната наследница вече не използва фамилията на баща си, когато се представя публично.

Редакция: екип „За Жената“

Заглавна снимка: PopCrush

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!