Дъщерите на Емо Чолаков обожават втората си майка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Обичам те, мила мамо! Ти си най-добрата майка“, „Ти си най-прекрасната майка“ – това са само част от посланията, които Ивета Чолакова – втората жена на Емо Чолаков, получава от 8-годишната му дъщеря. Малката Дара е едва на 4 годинки, когато майка й Кръстимира почива от рак, а 2 години по-късно отново усеща майчината обич в очите на втората жена на татко си.

Днес Дара е на 8 годинки и обожава Ивета. Нейната по-голяма сестра Ема, която е вече на 18 години, също харесва мащехата си и двете се разбират прекрасно.

Ивета също има момиче от предишната си връзка, което е на около 15 години. Трите девойки се обичат като сестри и много си помагат.

„Наистина са прекрасно семейство и Емо е истински щастливец, че се запозна с Ивета. Дара я обожава и я смята за своя майка именно защото усеща неподправената й обич и майчинско чувство“, твърдят техни близки.

Преди близо година Емо и половинката му си откриха детски парти център в Костинброд, с многозначителното име „Мили мои“. Новото им начинание е изключително успешно, като основно с него се занимава Ивета.

Първата жена на Чолаков и майка на дъщерите му Кръстимира почина в началото на 2020 г. след тежко боледуване от рак. Година и половина по-късно Емо сключи брак с Ивета, а шаферки на сватбата бяха трите им дъщери припомя Intrigi.bg.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!