Дълголетниците следват тези 4 сутрешни навика всеки ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора се чудят каква е тайната на дълголетието, предават от actualno.com. Вижте кои са те:
Намерете своя „икигай“
Когато се събудите сутрин, какво е нещото, което ви кара да станете от леглото? Каква е вашата движеща сила? Японската концепция за икигай е на път да открие това, което озарява душата ви. Целта е свързана с дълголетието; буквално ви дава причина да ставате от леглото сутрин с напредването на възрастта. Ако не сте сигурни откъде да започнете, Кен Моги, невролог и автор на „Пробуждане на вашия Икигай“, преди това каза как да се възползвате от тази вътрешна магия. Процесът, според него, обикновено започва чрез приемане на петте стълба на икигай: започване от малък, приемане на себе си, свързване с другите и планетата, намиране на радост в малките неща и фокус.

7 навика на бедните хора, заради които никога няма да забогатеят: Бедните хора обикновено са самоуверени. Те често се държат като експерти във всички области, било …Mar 14 2021vijti.com

Не пропускайте здравословна закуска
Не е изненадващо, че здравословното хранене е важна част от превръщането ни в столетници. Придържането към хранителни планове за хранене, като растителна диета или средиземноморска диета, може да помогне за дълъг, здравословен живот. Част от това включва най-важното хранене за деня: закуска. Една жена – 105-годишна, живеещо в Лома Линда, Калифорния се кълне, че започва деня си с обилна купа с бавно приготвени овесени ядки. В комбинация с ядки и протеиново соево мляко, това е супер лесно хранене, което можете да направите сутрин.

Насладете се на чаша сутрешно кафе?
Това не означава, че трябва да зареждате чашата си със сметана или шест пакетчета захар. Вместо това изберете алтернатива на растителна основа за мляко и естествен подсладител, като овесено мляко и агаве. Или заменете сутрешното си кафе с чаша чай. За да вземете максимума от вашата рутина за кафе или чай, направете си срещи за кафе или следобеден чай с приятели или семейство, за да си побъбрите, да се посмеете и да получите онова време лице в лице, което е толкова важно за здравето и щастието.

Кажете нещо хубаво на първия човек, когото видите
В допълнение към яденето на здравословна закуска (пълна с плодове и зърнени храни) и 20-минутни упражнения (обикновено йога или разходка с колело до работа), сутринта се започва, като буквално правите комплименти на другите. Изследване от Харвард показва, че поведението е заразно, така че ако направите добро на съседа си, вероятно ще се върне и при вас. Като се има предвид колко важна е връзката с общността и значимите човешки взаимоотношения. Независимо дали е първо нещо сутрин или през целия ден, човешката връзка води до по-щастлив, по-дълъг живот.

Странен навик на Хари, изкарва Мегън извън кожата – двамата съпрузи постоянно се каратОтстрани изглежда, че отношенията между принц Хари и Меган Маркъл са повече от идеални. Любовта им м…Nov 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!