Доц. Велизарова: Не се знае какво ще има в спринцовката на политиците, които казаха, че ще се ваксинират

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„При едната ваксина отрязъкът от РНК е направен чисто биохимично, т.е. разчетен е кодът и този отрязък е сложен в наночастици. … Това, което говорят, че тази РНК ще влезе в нашата ДНК, са абсолютни глупости. Това обясни доц. Светлана Велизарова, началникът на детската клиника в белодробната болница “Св. София”, в ефира на БНР.

Шест смъртни случая при тестването на ваксината Pfizer – ето и другите странични ефекти: Шест души са починали при тестовете на ваксината , разработена съвместно от американската компания…Dec 10 2020vijti.com

В същото време тя изказа съмнение, че политиците, които заявиха желание да се ваксинират пред камерите на медиите, ще получат истинска ваксина: „Не сме сигурни какво ще има в спринцовката“, каза медикът.

Тя изказа очакване най-рано след два месеца ще започне масовата ваксинация в България.

Доц. Светлана Велизарова подчерта, че броят на децата, боледували „малко по-тежко“ Covid-19 са пренебрежимо малък, затова не се говори за ваксиниране на деца срещу коронавируса.

„Нямаме лична дисциплина. Всеки един трябва да е убеден, че дистанцията е тази, която ни пази. Струпването на хора е най-фатално при разпространението на вируса. Това вече е доказано“, категорично заяви доц. Велизарова.

Тя определи БНР като най-обективната медия при отразяването на новините, свързани с пандемията от Covid-19 и призова медиите да не стресират хората с информациите за коронавируса.

Без ваксина за жени в детеродна възраст и мъже без потомствоВаксината срещу коронавируса SARS-CoV-2, която идва у нас първа около Нова година и се очаква да бъд…Dec 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!