ДОМАШЕН МЕХЛЕМ ПРОТИВ БОЛНИ СТАВИ: Помага след първото нанасяне

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Приготвя се от прости съставки, които всяка домакиня има в кухнята. Рецептата е много ефективна и помага след първото приложение…

Всички сме запознати с болезнените усещания в ставите. Обикновено усещаме болка в коленете, раменете, лактите. Чувстваме се разбити. След четиридесетте вярваме, че това е страничен ефект от стареенето. И какво ще стане, ако болката се появи след 25-30 години?

Разбира се, може да има няколко причини – травма, претоварване, фрактури, артрит, ревматизъм, но сега няма да обсъждаме това, а как да се отървем от болките в ставите за рекордно кратко време.

Наш лекар въведе иновативен метод за лечение на износени ставиД-р Калоян Йорданов от търновската болница представя пред ортопедичната общност способа си Д-Р КАЛОЯ…May 27 2022vijti.com

Подготовка:

За да приготвите мехлема, ще ви трябва: мед, горчица (за предпочитане гореща), морска сол и сода.

Само по 1 супена лъжица от посочените съставки. Всичко се разбърква добре до хомогенна смес. Поставете в празна кутия за крем или друга опаковка. Това ще бъде вашата спасителна линия.

Приложение:

Намажете добре с този мехлем болното място и направете превръзка, тоест сложете найлонова торбичка и я завържете с топъл, за предпочитане вълнен шал. Така задръжте 1,5-2 часа.

Процедурата се прави най-добре преди лягане, така че след свалянето на превръзката болезнената става да остане в покой. Изплакнете сутрин.

Не се ограничавайте до едно лечение, повтаряйте го 4-5 дни подред. Ще усетите ефекта още след първата процедура.

Повторете, ако е необходимо след това. Мазнините ще са достатъчни за няколко дни. Съхранявайте го в хладилник.

10 капки от това и цяло лято ще берете краставици без прекъсванеКраставиците изискват редовно подхранване. Без него е невъзможно да получите обилна реколта. В случа…May 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!