Доверявай, но проверявай: Ето как съпруга направи за съпругът си тежко изпитание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата решила да уреди на съпруга си хитър тест за лоялност, тъй като го подозирала в измяна. В крайна сметка той все повече прекараше време на работа и почти не се виждаха. Всеки е запознат с тази ситуация, когато съпругът обръща повече внимание на колата и работата, отколкото на жената.
Съпругата намери женска коса в колата на съпруга си няколко пъти, което, разбира се, предизвика подозрение. Съпругът обаче твърдеше, че той просто кара колеги и обича само нея, а от други не се интересува. Тя, разбира се, не му повярва и се ядоса; тя считаше всички извинения за лъжа. Е, между другото, това е нормална реакция на една жена на подобно поведение на съпруга.
Имат ли край паденията? Личната трагедия на родните президенти – политически провали и ожълтен живот*Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната с…Dec 22 2018vijti.com

Веднъж съпругът трябваше да организира корпоративно парти за новата година. Реших да помоля жена си за съвет как най-добре да направи креативно и с вкус. Но в крайна сметка той отхвърли всички нейни предложения. Както се казва, „слушайте жена и направете обратното“. Решил да направи бал -маскарад в скъп ресторант.
Мъжът взе сериозно организацията на празника и посвети цялото си време за това . Той обсъди всичко с всички, съгласи се за всичко. Съпруг каза, че празникът ще бъде семеен, така че тя трябва да отиде с него. Съпругата обаче отказа, казвайки, че отива при родителите си.
Но когато дойде денят на корпоративно парти, тя се заинтересува, любопитството й наддели и тъй като това беше маскарад , реши, че ще го направи, но тайно, така че съпругът й да не я разпознае. Тя купи рокля, която напълно променя фигурата й.

Тя направи прическата си, боядиса косата си, новия грим, взе маска и отиде.
На фестивала имаше много хора. Съпругът често гледаше жена си, но, както й се струваше, не разпознаваше и това я забавляваше. Тя дори не можеше да си помисли, че изведнъж той може да я познае.
Жената наблюдаваше внимателно мъжа си, опитвайки се да го „хване“. Но той разговаряше само с мъже. Нищо повече.
След известно време започнаха конкурси.

Един от конкурсите беше мъжете да избират дами за танца. Чудеше се кой ще избере. Той бързо се приближи до нея, прегърна я по талията и те танцуваха. Вече беше ясно, че той я позна. Тя свали маската си и го погледна недоумено, питайки как той я позна ? На което той отговори, че винаги я избира, няма нужда от други.
Сега тя сляпо му вярва!
Източник: apetiten
Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичкаСузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, до…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!