Днес в Безмилостен град-Агях получава обаждане от полицията, Джемре опитва да накара инвалида да говори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ето какво ще се случи в сряда в поредната серия на ноавата турска поредица „Безмилостен град“, предавана от понеделник до пекът по bTV.

Дживан недоволства от положението на семейството. Упреква майка си, че сестрите му са виновни, за да живеят в чужд дом.

Агях вика Джемре.

Сехер се кара на Нуртен, учудвайки се каква работа има богатият собственик с дъщеря ѝ. Нуртен отговаря, че господарят иска да се консултира по медицински въпрос с нея. Агях обяснява на момичето, че Недим от доста време е така. Джемре преглежда болния и съобщава, че той приема психотропни лекарства.Дамла съобщава на майка си, че са задържали брат ѝ в полицията заедно с три жени.

Джерен разказва на баба си, че човекът, за когото трябва да се омъжи, е задържан в хотелска стая от полицията.

Агях получава обаждане от полицията и тръгва към участъка, като поверява племенника си на Джемре.

Дживан се прибира в имението и среща Дамла, която го мисли за шофьор. Заповядва му да запали колата и да я откара.

Агях отива в участъка, посрещнат от журналисти.

Дамла пристига в заведението и вдига скандал на гаджето си. Той се оправдава, а тя го рита. Когато Дамла излиза, гаджето ѝ посяга да я удари. Дживан се намесва и пребива младежа, след което двамата се качват в колата и се удрят в паркирания му автомобил.

Освобождават Дженк от ареста. Баща му за първи път се вижда с него от пет години насам.

Джемре опитва да накара инвалида да говори, но ѝ се налага да излезе. В това време Шениз влиза в стаята и крещи на Недим. Джемре се връща и вижда отношението на господарката си.

Шениз посреща Дженк, но той изобщо не се радва на майка си. Джемре и Недим наблюдават сцената от балкона.

Джерен настоява веднага да се запознае с Дженк, но баба ѝ я възпира. Нериман си спомня как е изпросила откуп за бъдещата булка от Агях.

Лекарите идват да вземат кръв от Недим, а Джемре вижда сестра си как се прокрадва до къщата.

Агях удря сина си. Джемре става случаен свидетел на това и се връща в стаята на болния. Виждайки как Шениз и Дженк се карат, тя се скрива в първата стая. Дженк влиза там и я целува, мислейки си, че това момиче е неговият нощен подарък. Джемре му удря шамар.

Сехер хваща свекърва си с парите от откупа. Нериман лъже снаха си, че тези пари са на Нуртен. Сехер не вярва и Нериман ѝ признава истината, че с Агях са сключили сделка, за да продаде една от дъщерите ѝ.

Тази вечер в последния епизод на Завинаги-На своя 40-и рожден ден Сюрея отива на гроба Ето какво ще се случи в последният епизод на хитовата поредица „Завинаги“, предаван за последен пъ…Dec 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!