Детска учителка измести по слава красавицата Силвия Зубева: Ивета Костова скри шапката на всички татковци

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако сте смятали Силвия Зубева за най-красивата учителката, която сте виждали, помислете отново.
Новата звезда на родното образование буквално скри шапката на всички татковци. Тя се казва Ивета Костова и е учителка в ямболска детска градина, пише „Галерия“.
В детското заведение се шегували, че само татковци изявявали желание да прибират децата си от градина привечер.
Освен с чар, Ивета спечелила сърцата на бащите и с перфектното си тяло, а децата я обожавали.
Костова обаче не смята дълго време да се задържи като педагог, тъй като е изключително музикална.
Учителка от „Люлин“ разпали страстите с разказа си защо вече не иска да преподаваТаня Савова е бивша учителка от столичния квартал „Люлин“. След 20 години в системата на образование…Apr 1 2019vijti.com

Красавицата вече участва в няколко риалити предавания за таланти и смята да се преориентира към сцената. А в интернет се превърна в истинска сензация.
Нейната колежка Силвия Зубева също се отказа от учителската професия. Откакто стана майка преди година, Зубева не преподава и се е отдала на семейството.
Припомняме, че името на Зубева е премахнато от сайта на столичното 119-о училище, в което допреди 2 г. преподаваше на малчугани и взимаше акъла на родители, пише „България Днес“.
Според запознати, след като изтекат двете години, в които Силвия е в майчинство, брюнетката няма да въдворява мир в класната стая. Причината е, че хубавицата се е отдала изцяло на семейството си и отглеждането на дъщеря си Ася.

На 1 август 2018 г. Зубева роди момиченце на Скримов.
„Щастието има много цветове и нюанси, подарихте ни не просто смисъл за утре, а бъдеще. Отсега за нас има утре, има слънце, дъжд и дъга, има любов и прекрасна умора“, написа трогателно учителката часове след като стана майка. Тя и Скримов са заедно от 2016 г., но дълго пазеха връзката си в тайна, докато не се врекоха във вярност през 2017 г. Месеци по-късно Зубева обяви бременността си и реши да излезе в дългосрочен отпуск, за да е далеч от любопитните погледи на преподаватели и учители, които я познават като „най-красивата учителка“.

Източник: ХотАрена
Най-красивата българска учителка спря да работи, Силвия Зубева се е отдала напълно на семейството сиРязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка Силвия Зубева. Красавиц…Mar 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!