Деси Радева натири кандидат-снаха със скандално минало (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата дама Деси Радева има син Страхил  от първия си брак с депутата-социалист Георги Свиленски. Като всяка майка, президентшата ревниво пази сърцето на първородната си рожба от неподходящи женски домогвания.

Поредна кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, след като майка му не одобрила нейната недобра репутация.

Страхил Свиленски

Става дума за моделката Силвия Юрукова , която се прочу в светското пространство със скандалните си изцепки под въздействието на алкохол в къщата на „Биг Брадър“, както и с еротичните си фотосесии. Двамата със Страхил имаха афера, започнала в социалните мрежи, където се запознали.

Силвия Юрукова

Преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснаха в интернет техни лични кореспонденции, в които се уточняват кога ще се срещнат и си разменят мили любовни реплики. След като те стигнали и до Радева, тя обстойно проучила възлюбената на сина си и не останала никак доволна от нейната публична слава. Така веднага се намесила в отношенията им и към днешна дата всичко между Силвия и Страхил е минала история, като двамата дори не са съхранили приятелството си в социалните мрежи. Изтрили са се и оттам завинаги, като не е ясно дали в обкръжението на сина на първата дама понастоящем има нова атрактивна госпожица.

След като през миналата година Свиленски-младши се дипломира като бакалавър по бизнес администрация в престижния университет в „Маунт Мърси“ в щата Айова в Америка, той продължи да живее зад Океана.

синът на Деси Радева

Страхил не е вписал в биографията си дали в момента е в процес на изучаване на магистратура и в каква специалност е тя, ако е решил да вземе и по-горна степен за висше образование. Веднага след дипломирането си наследникът на първата дама не пожелал да си търси позиция в сферата на бизнеса, а продължил да се развива в областта на по-голямата си страст – волейбола. Вече втора година той е асистент-треньор на женския тим в неговия университет, за което получавал отлична заплата.

Преди да замине за Щатите, Страхил бе сред младите волейболни надежди на „Левски“, а после стана и найголямата звезда на университетския тим, като два поредни пъти получи почетни награди за спортист на годината. Малко преди да приключи с образованието си, синът на Радева бе споделил, че имал намерение да се прибере в Европа и да продължи със спортната си кариера, като стане част от някой от класните европейски отбори. Впоследствие обаче преценил, че в Америка има по-големи шансове за развитие. Макар да се чувства като сред свои в Щатите, той предпочита жените до него да са българки и досега не е запознавал майка си със снаха чужденка.

Деси Радева на 52 (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА ПЪРВАТА ДАМА)Днес съпругата на президента Румен Радев – Десислава, ще отпразнува своя 52-годишен юбилей. Откакто …Jul 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!