Голям късмет те чака, ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, не го пропускай

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Казват, че всеки предмет попива енергията на хората, до които има досег. Затова и не бива да се вземат чужди дрехи, обувки, гримове, огледала. Има опасност с вещите да си навлечем и нещастие. Но това твърдение не важи винаги.
Има предмети, които въпреки всичко си остават носители на положителен заряд. Те са по-скоро послания от Вселената, чрез които тя се опитва да ни даде знак, че ни предстои нещо много хубаво.
Точно такива са вещите, описани в галерията. Много хора ги подминават пренебрежително, а не бива. Ако вие ги намерите на улицата, запазете ги и ги занесете вкъщи.
С тези три силни молитви ще забравите за всички лоши неща и ще се радвате на благополучие и късметМолитва за изцеление Господи Иисусе Христе, посети и изцели лежащия и страдащ от болестта си на одър…Jun 9 2019vijti.com

Те ще ви донесат късмет, а може и напълно да променят съдбата ви.
Вижте кои са тези необикновени предмети, за които става въпрос.
1. Ключ
Ще донесе късмет на цялото ви семейство и ще пази дома ви от неприятели. Ако намерите ключ на улицата, може дори да се сдобиете с още едно жилище.
2. Копче
Ако намерите копче на улицата, ще срещнете голямата любов.

3. Перушина
Ако видите перушина, това е знак, че вашият ангел-хранител бди над вас и ви чертае светло бъдеще.
4. Монета
Дори и да е паричката с най-минимална стойност, не я подминавайте. Иначе след това парата ще подмине вас, казват езотериците.
5. Секретна игла
Съдбата ще ви свърже с някой много специален човек скоро. Може да е само приятел, но може и да е романтична половинка.

А ето и кои талисмани ще ти донесат голям късмет това лято
1. За подем в кариерата
Ако сте намислили това лято да смените работата си или просто се стремите към по-висш пост в сегашната си служба, непременно се запасете с фигурка на костенурка, изработена от дърво или оникс. Талисманчето ще ви надари с добра преценка и ще ви помогне по-лесно да вземате важни решения, свързани с професионалния ви живот.

2. За по-добри доходи
Мечтаете си това лято да обиколите възможно най-много дестинации, но парите все не ви стигат? Тогава имате нужда от сребърна монета в портфейла /най-добре на нея да е изобразена зодията ви/. Така късметът ще ви се усмихне.

3. За любов
Ако си мечтаете за вълнуваща, незабравима и истинска лятна любов, потърсете ключодържател или висулка за медальон от розов кварц. Така ще направите отношенията си с противоположния пол по-здрави и пълноценни.
Източник: Съновник
Пълен хороскоп за месец юни: Приказно начало на лятото, много късмет и любовОвен – През целия юни вашият управител Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от енергия и…Jun 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!