Генерал Мутафчийски е мъжът на годината. За да не измрем яко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Генерал Мутафчийски се появяваше всеки ден по телевизията и българинът беше уплашен, но дисциплиниран. След един месец започна да му писва и си каза: Айде стига, все тоя ли ще гледам. После генералът изтърва репликата „Яко ще измрем“ и българинът реши, че си правят майтап с него.

ВМА откри нов симптом, предсказващ тежко протичане на коронавирусаВоенномедицинска академия (ВМА) откри нов симптом, който предсказва тежко протичане на Covid-19, съо…Oct 26 2020vijti.com

Всъщност, генералът направи прогнозата си от яд и безпомощност пред разрастващото се стадо от идиоти. Сигурно е предполагал, че то ще набъбне до невероятни размери и накрая ще го сатанизира. Така и стана. Той се превърна в плашилото, обект на скечове, хуморески, подмятания и обругаване. Идиотите не го искаха повече, а и не вярваха, че ще мрат яко. Дори когато наградиха доктор Мутафчийски на церемонията “Лекар на годината“, най-големите идиоти се хванаха за главите – как е възможно това, бъркайки таланта му на лекар с умението му да ни внушава, че от глупост ще се затрием.

Все още не измираме яко, но доста повече от времето на генералската прогноза. И идва ред на признанието, тъй като е краят на годината, в която генерал Мутафчийски и колегите му от щаба се опълчиха на огромен брой безхаберници, заради които отново сме запасани с маски и няма майтап наоколо.

Сега е редно генералът, но лекар преди всичко, да говори отново всяка сутрин по телевизията за ужас на майтапчиите. И да им говори кротко какво точно се случва, защо се случва и най-важното – какво трябва да правят, за да не изглеждат толкова големи глупаци. И за да не измрем яко.

Ето как Мангъров е лекувал над 50 човека от коронавирус 100 лв. струва посещение в кабинета на радетеля за масово заразяване с коронавирус доц. Атан…Oct 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!