В църквата не палете свещ от стоящите наблизо, рискувате да си навлечете множество неочаквани проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Църквата е храм за обществено богослужение, в който трябва да влизаме прилично облечени, с чисто и скромно облекло, а не по джапанки, боси, с шапка, по къси гащета или с разголени рамене. Вместо да се кичим с външни накити, най-добре е да пристъпим в храма с вътрешна красота, с чисто сърце, смирение и любов. Вярващите хора влизат в църквата като във храм, където могат да пречистят напълно мислите и душата си, а някои ходят само на големи празници.
Но има една категория хора, които влизат в това свято място, за да хвърлят върху другите своето нещастие или от злоба да навредят на тези, които са по-успешни от тях. Колкото и възмутително да ви звучи това, но и в църквата можете да се сблъскате с магьосници или с енергиен вампир.
Когато глас от дъното на църквата прекъсна сватбата, булката се обърна и заплака, има защоПосещавали ли сте католически храм по време на служба? Било то кръщене, сватбена церемония или заупо…Nov 14 2018vijti.com

Ние ще ви разкажем за най-важните моменти, които трябва да имате предвид, докато сте в храма, за да защитите себе си и своите близки от възможни злини.
Как да се държим в църквата
Преди да влезете в църквата, можете да дадете милостиня на просещите, като в същото време си кажете: “Да не обеднява ръката на даващия”. На излизане не трябва да давате нищо, защото заедно с парите, вие ще дадете и това, за което сте дошли, за което сте молили Господ и светиите.
Разпознаването на вещици и магьосници е възможно. Намирайки се в църквата или в близост до нея, обърнете внимание на хората, които са около вас.

Вещиците и магьосниците се опитват да кръстосат пръстите на ръцете си или самите си ръце, така че лявата ръка да лежи на дясната. В храма те винаги стоят така, че гърбът им винаги да е прикрит от олтара. А излизайки от църквата се опитват да се измъкнат доколкото е възможно бавно и с гръб.
Друг важен момент: в църквата могат да ви заобиколят обратно на часовниковата стрелка и да ви смушкат с ръка, а след това да застанат зад вас и да смучат енергията ви. Ако нещо такова се случи, веднага след това, не се колебайте да докоснете с лявата си ръка същия човек, за да се развали магията.

Също така, специално внимание трябва да се обърне на свещите, защото именно чрез тях вещиците често изпълняват своите ритуали. Това е много важно, особено в навечерието на Възкресението, когато милиони хора ще ги запалят.
Как правилно да използвате църковните свещи
1. Много начинаещи не знаят къде да поставят запалената свещ. Към такъв човек със сигурност ще се опита да се приближи вещица или магьосник със съвет. Казват му: “Сложете една свещ и излезте обърнати с гръб от църквата.” Ако направите така, тогава ще си навлечете злини.

2. В църквата не трябва да запалвате свещ от кибрит или запалка, а само от маслените лампи, които горят в центъра. В никакъв случай не палете свещ от стоящия до вас, за да не привлечете към себе си проблемите на други хора. Също така, не позволявайте на други хора да палят свещта си от вашата, за да не отнемат щастието ви.
3. Не се отделяйте от своята свещ, която сте поставили на стойката, докато не изгори малко повече от половината част от нея.

4. Загасяйте свещта сами и го правете само с пръстите си, а не ги духайте.
5. Обърнете внимание на следния момент: запалили сте свещ, тръгнали сте от нея и тя изведнъж задимява. Не се колебайте, а погледнете в краката си. Може би стоите на прокълнато място.
В Църквата не палете свещ от стоящите наблизо! Вижте причината!
6. Когато поставите свещ за здраве пред иконата на светец и започнете да се молите, не позволявайте на други хора да минават пред вас.

7. Следете за това, вашата свещ да не угасне или да не поставят друга свещ във вашата клетка. Така обикновено искат да ви навредят.
И накрая, може да ви се случи такава ситуация: вие вървите по улицата в близост до църквата, а към вас се приближава мила бабичка, която ви моли да преброите куполите на църквата. Не го правете! Покрай еднокуполните православни църкви се промъква самота, покрай трикупулните – безпокойство, страхове и проблеми със
закона, а покрай петкуполните – различни заболявания. Запомнете тези съвети, за да не стане така, че след посещението на това светло място, у вас да се появят множество неочаквани проблеми.
Източник: otbaba
Сложете в дома си тази икона, тя ще ви помогне за най-големите проблемиКсения Петербургска е започнала да твори чудеса и да помага на хората, най-вече на жените още прежив…Jun 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!