В живота ви очакват много пари и много пътувания: Бенките на тези 12 места носят небивал късмет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Що се отнася до принципите на древните култури, които изучават различни сегменти от живота и следователно бенките по тялото , трудно е да се подмине индуизма. А именно индусите вярват, че бенка на определено място по тялото показва някакво състояние или още по-добре благополучие в бъдеще. Размерът, формата и цветът на бенката също оказват влияние върху древното почистване и неговото значение, а ведическото значение също е интересно.

Според Ведите има 12 места, където е добре да имате бенка , защото тя представлява богатство, много пари и възможност за чести задгранични пътувания.

бенка на дясната буза

1. БЕНКА НА ДЯСНАТА БУЗА: Човек, който има бенка на бузата си, ще придобие голямо богатство много скоро след собствената си сватба.

2. БЕНКА НАД УСТНИТЕ: бенката, която направи Синди Крауфорд известна, е точно тази бенка, която характеризира упоритите и трудолюбиви хора, които постигат целите си много по-лесно, за разлика от другите хора, и така забогатяват много по-бързо от останалите.

3. БЕНКА НА НОСА: Ако бенката е на носа или точно до него, има голяма вероятност собственикът да е много богат човек. Хората с бенка на носа ще имат успех в живота и работата, здраве и дълголетие.

бенка на стъпалото

4. БЕНКА НА ПЕТАТА: бенките на това място не са често срещани, но хората, които ги имат, са склонни към чести пътувания. По-често близо до родния ви град, но пътуванията са пътувания, нали? Разбира се, дори пътуванията през океана не са толкова редки за тези хора…

5. БЕНКА НА ТАЛИЯТА: Тази много фина бенка наистина е запазена само за специални хора. Въпреки че повечето хора прекарват живота си неудовлетворени и неспокойни, хората, които притежават тази бенка, винаги се стремят към нещо по-голямо, поради което често са много успешни и постигат много.

6. БЕНКА МЕЖДУ ОЧИТЕ: Така нареченото „трето око“ бележи богатство и удовлетворение от живота през повечето време. И което е най-важното, хората с този вид бенка страдат в живота.

бенка между очите

7. БЕНКА НА ДЯСНАТА ДЛАН: ако сте от онези, които имат бенка на дясната ръка, т.е. длан, ще изпитате богатство в живота. Важно е обаче къде точно се намира бенката, тоест ако е разположена в горната половина на дланта – лесно ще получите богатство, но ако е разположена в долната част на дланта, тогава ще се борите малко, но пак ще има успех.

8. БЕНКА НА БРАДИЧКАТА: въпреки факта, че хората, които имат бенка на брадичката, не са склонни да общуват и не са много социални, те все пак са много щастливи и имат балансиран живот.

9. БЕНКА НА КОРЕМА: тези хора са истински късметлии, защото ще си проправят път през живота по най-лесния начин и ще постигнат важни неща. Освен това са рационални в харченето. Освен по отношение на храната, те са истински хедонисти.

10. БЕНКА НА УХОТО ИЛИ ДЯСНАТА СТРАНА НА ЛИЦЕТО: независимо дали бенката се намира на ухото или по краищата на бузата, притежателите на такива бенки ще имат пълноценен и богат живот. Разбира се, условието е бенката да е от дясната страна на лицето…

бенка до ухото

11. БЕНКА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА ГЪРДИТЕ: хората, които имат бенка на това място, ще имат спокоен живот, изпълнен с много благословии.

12. БЕНКА НА МАЛКИЯ ПРЪСТ: няма значение дали бенката е на малкия пръст на дясната или лявата ръка, притежателите на такива бенки просто ще се радват на живота и може би ще обиколят целия свят.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!