Всеки ден котка моли за храна продавачка от пазара, един ден жената решава да я последва

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сърцераздирателна, но малко тъжна история се случва наскоро в Южна Корея. Случката придобива национален отзвук, дори излъчват историята по телевизията. Но какво се е случило? Сега ще ви разкажем по-подробно.

Котката Хаби и котката Хоранг са обикновени улични котки, които от както се помнят живеели на улицата. Двете приятелки израснали заедно, като споделяли силна привързаност и до сега никога не били разделяни. Хората, които живеели наблизо, често срещали двойката да се храни или да се излежават на слънце, винаги неразделни. Заедно е много по-добре, отколкото сам, също е и по-топло и по-лесно да оцелееш в студа.

За жалост Хоранг претърпява инцидент. Котката била блъсната от кола, като получила увреждане на задните си крайници. В състояние на шок котката стигнала до местообитанието си, легнала, но за жалост нямала сили и физическа възможност да стои на лапите си.

За щастие другото коте Хаби никога не изоставило своята приятелка, като направила всичко възможно, за да помогне на другарчето си. Тя я пазела от други животни, носела й храна и я топлила с тялото си. Не всеки човек може да прояви такава грижа като тази невероятна котка. Нейната преданост била невероятна.

Един ден Хаби измолила порция вкусна храна от жена, която търгувала на пазара. Продавачката вече гощавала котката повече от веднъж и забелязала, че тя бяга с храната нанякъде. Жената решила да я последва и да разбере къде носи храната писаната. Не след дълго жената разкрила тайната й, и се разплакала. Оказало се, че през цялото това време Хаби е хранела и се грижила за безпомощната си приятелка.

Жената направила снимки на животните. Тя публикувала материалите в социалните мрежи с молба за помощ за двете нещастни животинки. Много грижовни хора реагирали на публикацията, и котките били иззети от представители на една от местните служби за защита на животните.

Крачетата на Хоранг били лекувани успешно и котето си възвърнало чувствеността и силата. Освен това от организацията помогнали и на Шаби, която страдала от проблеми с храносмилането.

Тъй като двойката придобива истинска популярност в мрежата, не липсвали желаещи да осиновят двете приятелки, като скоро след това от организацията избрали перфектните стопани, които решили да осиновят животните заедно. От тук нататък, благодарение на силната си любов и отдаденост, двете приятелки ще продължат своя достоен живот в уютен дом, обградени от едно любящо семейство.

Понякога забравяме, че животните също имат своите чувства, досущ като нас хората. Те страдат, обичат и се грижат за близките си, поради тази причина преди да нараните едно животно, спомнете си тази история за смелото коте Шаби, което спаси своята любима приятелка.

Споделете тази статия с вашите приятели!

АВТОРСКИ ТЕКСТ : MOZACHE

Споделете с вашите приятели!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!