Вин Дизел направи нещо значимо с дъщерята на Пол Уокър, което баща й би направил, ако беше жив-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вин Дизел беше забелязан да води дъщерята на покойния актьор и колега Пол Уокър по пътеката при бъдещия й съпруг в сърцераздирателен момент. Дизел и Уокър бяха добри приятели, които се появиха заедно в няколко филма „Бързи и яростни“. И изглежда, че Дизел продължава да отбелязва връзката на покойния си приятел, като се застъпва за дъщеря си, 22-годишния модел Медоу. Медоу се омъжи за партньора си, актьора Луис Торнтън-Алан, насаме в Доминиканската република по-рано този месец.

Уокър изрази, че не са могли да се надяват на нещо по-прекрасно и лично. И беше наистина просто и неусложнено. Луис и тя разбраха точно какво искат от самото начало. Беше малък празник. Всички танцуваха на плажа боси. За финал на вечерта имаше грандиозни фойерверки и те пуснаха фенери в нощното небе.

Пол Уокър загина при автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. на 40-годишна възраст.

Дъщеря му Медоу Рейн беше само на 15 години по това време. Вин Дизел и Пол Уокър бързо станаха приятели и колеги в поредицата „Бързи и яростни“

.

Съвсем наскоро 54-годишният актьор си спомни за актьора с трогателна публикация в Instagram няколко дни след това, което щеше да бъде неговият 48-ми рожден ден. Дизел изрази чувствата си към Уокър в писмо, пишейки: „Толкова много да ти кажа… обикновено бих казал, че няма да повярваш как прекарах рождения ти ден… но със сигурното заключение знам, че си бил там с мен духом. ” Липсваш ми. Винаги.

На рождения му ден колегите му го признаха, включително Джордана Брустър, която изигра екранната му съпруга. Според Брустър всяка година тя има специален начин да го помни и да го празнува на рождения му ден. И тя смята, че част от това, което е хубаво в това, че актьорите са заедно, е, че те го почитат и го ценят. Тя продължи, че на моменти все още е сюрреалистично, че той не е сред тях.

Медоу също изрази уважение към баща си на 48-ия му рожден ден, като сподели трогателна ретроспекция от детството си с покойната звезда. Медоу озаглави снимката: „Честит рожден ден, татко, обичам те“.

Вин Дизел все още е много свързан със семейство Уокър. Той също така дразнеше, че Медоу е във франчайза Бързи и яростни. „Позволете ми само да кажа, че без да ви разкривам всички тайни на Fast 10, нищо не е изключено“, каза той.

Медоу, кръщелницата на актьора, също казва, че е „изключително привързана“ към него. „Тя е първият човек, който ми пожела Честит ден на бащата на Деня на бащата“, каза той. „Едно от най-хубавите неща е да я видя с децата си“, продължи Дизел. Когато я гледам как си играе с Полин, това ме удря толкова силно, защото мога само да си представя какво вижда брат ми, когато вижда това.“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!