Вижте как изглежда днес Пипи Дългото чорапче (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През годините мнозина пораснали деца пазят топли спомени от екранизацията на обичаната история на Астрид Линдгрен за непокорната червенокоса героиня. Важна причина за успеха на телевизионната адаптация на „Пипи Дългото чорапче“ беше именно изборът на талантливата актриса, която пресъздаде образа с впечатляваща естественост.

Карън Ингер Моника Нилсън е шведската актриса и певица, бивше дете звезда, което накара хиляди деца по света да се влюбят в изиграната от нея Пипи. Хитовата игрална поредица, впоследствие превърната и в няколко филма, направи нея, Мария Персън (Аника) и Пер Сънберг (Томи) едни от най-популярните деца в Европа.
Тогава малките шведски хлапета успяват да се откроят сред 8000 кандидати и да получат ролите на легендарното трио. Това събитие променя животите им из основи.

В сериала героинята живее в ексцентрична къща, наречена „Вила Вилекула“, заедно със своите забавни спътници – кон и маймуна на име господин Нилсон – забавно съвпадение с истинското име на главната актриса.
Ингер се превъплъщава в Пипи, когато е едва 8-годишна.
Днес Нилсън е на 65 години и не е спирала да играе. След издадени три музикални албума тя все още е много популярна не само в Швеция, но и в Германия, където играе патолог в немския сериал „Инспекторът и морето“.



[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!